"Ovaj trenutak nikad neću zaboraviti" (FOTO)

Autor:

Serenina ćerkica Aleksis Olimpija je najmlađa zvezda naslovnice ikada.

0
A- A A+

Serena Vilijams i njena ćerka Aleksis Olimpija fotografisale su se za naslovnu stranu februarskog izdanja magazina "Vog".

Najbolja teniserka svih vremena podelila je ovu fotografiju na društvenim mrežama uz poruku: "Ovaj trenutak nikada neću zaboraviti".

Za naslovnicu ih je fotografisao čuveni Mario Testino, a na njoj vidimo Serenu u crvenoj haljini, kako drži ćerkicu u beloj benkici.

"Kada sam prvi put videla ovu naslovnu stranu, zasuzile su mi oči. Sve naslovne strane Voga su posebne, ali ova koju sam podelila sa svojom prelepom ćerkom koja je ujedno i najmlađa zvezda naslovnice ikada, to je nešto što nikada neću zaboraviti", napisala je teniserka.

U intervjuu za taj magazin, Vilijamsova je govorila o majčinstvu.

"Ponekad sednem i mislim: 'Čoveče, ja ovo ne mogu'. To je isti negativan stav koji ponekad imam na terenu. Valjda je to deo moje ličnosti. Niko ne govori o drugoj strani majčinstva - pritisku koji osećaš, neverovatnom osećaju da si podbacila svaki put kada beba zaplače", rekla je teniserka.

"Slomila sam se ne znam ni sama koliko puta. Nekad se naljutim zbog plača, onda se rastužim što sam se naljutila, pa me grize savest, pa pomislim: 'Što sam tužna kad imam divnu bebu?' Emocije su neverovatne".

Ostale vijesti