Pismo ženinom švaleru

Autor:

Oskarovac odgovorio ženinom ljubavniku.

0
A- A A+

Drama koja je zadesila oskarovca Kolina Firta i njegovu suprugu Liviju, kada je njen bivši ljubavnik, novinar Marko Brankaća izašao u javnost sa intimnim detaljima njihove tajne veze se izgleda privodi kraju.

Nakon zvaničnog saopštenja koje je bračni par izdao po tom pitanju, Kolin Firt je odlučio da napiše saosećajno pismo bivšem ljubavniku svoje žene, u kome je između ostalog pisalo da on zna da i Marko pati.

"Ti si učinio da ja patim, ali znam da ni tebi sada nije lako", napisao je iskreno glumac.

Producentkinja Livija Firt našla se na svim naslovnim stranama italijanskih i američkih tabloida, kada je italijanski novinar Marko Brankaća, koji joj je prijatelj od detinjstva, a kasnije i ljubavnik, optužio da je izmislila kako je on uhodi, kako bi prikrila njihovu vezu.

Novinar je poslao i fotografije njega i Livije, njenom suprugu, pa je ovaj odlučio da preduzme zakonske mere.

Brankaća je ispričao "Dejlimejlu" da je njegova veza sa Livijom počela nakon porodične zabave Firtovih u Umbriji, leta 2015., kada je lepa producentkinja želala da se razvede od Kolina.

Ipak, veza za Brankaćom je bila kratkog daha i ona je odlučila da proba da spase brak s Kolinom.

"Pre nekoliko godina Kolin i Livija su doneli odluku da se raziđu na neko vreme. Tokom tog perioda, Livija je postala bliska sa Brankaćom. Nakon kratke veze, odlučila je da se posveti svom braku i Kolinu. Gospodin Brankaća je nakon toga sproveo svoju zlostavljačku kampanju, što smo i dokumetovali", piše u zvaničnoj izjavi za medije, koju je dostavio bračni par Firt.

Ostale vijesti