Dnevni horoskop za 19. 3. 2018.

Autor:

...

Dnevni horoskop za 19. 3. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas ćete se najbolje osećati na radnom mestu. Sve dobro radite i dobijate pohvale. Lako rešavate probleme. Staloženi ste.

Bik

Danas je moguć povećan priliv novca. Čujte se sa prijateljima sa kojima se niste čuli odavno. Komunikativni ste. Moguć je kraći put.

Blizanci

Danas Vam nedostaje malo novca da kupite sve što Vam treba. Prilično ste ambiciozni, pa nije loš dan da date svoj maksimum na poslu. Tražite povišicu. Sumnjate u iskrenost nekih bliskih ljudi, pa ne bi bilo dobro da se svima poveravate.

Rak

Idealan je dan za druženje. Dobro se osećate. Pokušajte da se fokusirate na zabavu i odmor, ali prvo odradite na poslu ono što je prioritetno. 

Lav

Pokušajte da napravite balans između privatnog i poslovnog života. Želite da Vam sve ide mnogo lakše na poslu, ali ćete ipak morati da se potrudite malo više. Partner ima razumevanja za Vas. Ako ste slobodni, nećete danas imati volju za izlaske.

Devica

Danas ste rasejani, zamišljeni i ne možete da se fokusirate na obaveze. To primećuju svi oko Vas. Najbolje je da se posle posla povučete i da se osamite. To će Vam prijati. 

Vaga

Okrenuti ste previše drugima. Ne možete da se opustite i da razmišljate u svoju korist. To nije dobro. Previše ste nesigurni u svoje mogućnosti. Budite samostalniji. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Škorpija

Razapeti ste zbog posla. Ne možete sve da postignete i pod stresom ste zbog toga. Partner je velika podrška u svemu. Ako ste slobodni, možete upoznati neku strastvenu i zanimljivu osobu danas. Radite nešto što volite, bavite se hobijem.

Strelac

Optimistični ste, ali ste i nespremni  za probleme koje ćete danas imati. Bilo bi dobro da ne radite previše, nego da odradite samo ono što je bitno. Imajte strpljenje za druge ljude.

Jarac

Nesigurni ste u sebe i svoje mogućnosti. Dajte svoj maksimum na poslu. Podelite svoje brige sa prijateljem ili partnerom, tako će Vam biti lakše. Možete dobiti dobar savet.

Vodolija

Lako završavate obaveze koje su Vam nametnute. Niste dobro raspoloženi danas. Provedite više vremena sa porodicom, to će Vam prijati.

Ribe

Danas ste previše osetljivi. Ne nervirajte se previše oko novca i obaveza koje Vas čekaju. Mogli biste neko vreme da provedete sa prijateljima. Nemojte previše da radie, da biste bili manje napeti.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:

Ostale vijesti