Srpski glumac u najgledanijoj seriji u Americi!

Autor:

On će zaigrati u četvrtoj sezoni "ogranka" čuvene serije "Breaking Bad" ("Čista hemija"), odnosno u seriji "Better Call Saul" ("Bolje pozivi Sola").

Srpski glumac u najgledanijoj seriji u Americi! Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Stefan Kapičić

Stefan Kapičić uskoro stiže u Beograd na premijeru filma "Deadpool", u kome igra Kolososa, a za novi posao, angažman u svetski popularnoj seriji, saznao je pred sam put.

"Hollywoodreporter" piše da će naš glumac Stefan Kapičić igrati u seriji "Better Call Saul", rame uz rame s glumcem iz serije "Breaking Bad"("Čista hemija"), Bobom Odenkirkom.

"Oduševljen sam što sam dobio priliku da budem član porodice jedne ovakve serije, jedne od mojih omiljenih. Ostvario mi se san". Odličan tim i talentovani ljudi stoje iza ovog projekta i presrećan sam što ću raditi s njima. Jedva čekam sve da upoznam u sezoni koja dolazi", rekao je Kapičić za "Hollywoodreporter".

Serija "Bolje pozovi Sola" je treća najgledanija na kablovskoj televiziji u Americi, odmah nakon horor serije "Okružen mrtvima" i "Fear the Walking Dead".

Kolosus na premijeri "Dedpula" u Beogradu

Stefan Kapičić će na specijalnu projekciju filma u Kombank dvorani, koja počinje u četvrtak 17. maja u 20 h, stići pravo sa premijere u Njujorku.

Glumac je oduševljeno na svom Instagramu podelio ovu lepu vest sa svojim fanovima.

Ostale vijesti