Nova imena na Sonusu!

Autor:

Sonus festival bogatiji za 19 novih izvođača. Evo ko još dolazi na Zrće.

0
A- A A+

Sonus festival Foto: Sonus za Mondo.ba

Organizatori su najavili još 19 imena koja će nastupiti tokom pet dana i pet noći u klubovima na plaži Zrće, samo nekoliko metara od Jadranskog mora.

Archie Hamilton, Boris Brejcha, Cassy, Cezar, Craig Richards, Digby, Dr. Rubinstein, Johannes Brecht live, Ralf, Rossko, Skizzo, Stephan Bodzin live i The Martinez Brothers pridružiće se već impozantnom programu koji će prema fanovima, najbolji hrvatski festival, priuštiti svojim posjetiocima od 19. do 23. avgusta.

Nekoliko domaćih i regionalnih imena od koji su neki već članovi Sonus porodice, a neki će imati po prvi put priliku nastupiti pred internacionalnom publikom od nekoliko hiljada ljudi koji dolaze na Sonus iz više od 60 zemalja svijeta, čine Andrea Ljekaj, Felver, Groovyman, Kristijan Molnar, Mariano Mateljan, Marina Karamarko i Yesh.

Sonus festival Foto: Sonus za Mondo.ba

Ljubitelji elektronske muzike iz cijelog svijeta još jednom će posjetiti hrvatsku "party meku" i upustiti se u avanturu koja spaja uživanje na prelijepim plažama, kristalno čistom Jadranskom moru, izvođače svjetskog kalibra i nevjerovatan program pod otvorenim nebom.

Uz najveća svjetska imena kao što su Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Jamie Jones, Seth Troxler, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Peggy Gou, Rødhåd, Pan-Pot, Charlotte De Witte, Nastia i Amelie Lens, posjetioci iz cijelog svijeta su s razlogom proglasili Sonus jednim od 10 najboljih svjetskih festivala u avgustu par godina zaredom.

Early bird i prvo izdanje ulaznica je rasprodano i trenutno su u prodaji dostupne povoljnije ulaznice za EX YU posjetioce po cijeni od 177 maraka (€90), putem naših online shopova Entrio.hr, Ticketshop.hr ili TISAK Media prodajnih mjesta.

Ako ste u potrazi za smještajem za vrijeme trajanja festivala, posjetite web stranicu festivala i odlučite se za kamp, apartman ili hotel koje nude Sonus travel partneri.

Sonus festival je lansirao i vlastiti kanal na Viberu gdje fanovi mogu biti u kontaktu s drugim ljudima istih afiniteta, dijeliti svoju strast prema festivalu i pronaći sve potrebne informacije o festivalu, na svom mobilnom telefonu. Svi mogu pratiti Sonus na Viberu, da li kroz opciju downloada posebnog izdanja Sonus stickera ili tako što će se priključiti službenoj Sonus zajednici .  Putem Sonusovog Viber Chat Bota, moguća je i kupovina ulaznica za festival.

Izvor: Youtube/ Sonus festival

Ostale vijesti