Čime je vas zavela? (ANKETA, VIDEO)

Autor:

Seksepilna glumica bujnih oblina, danas slavi rođendan.

0
A- A A+

Na današnji dan, 22. novembra, jedna od najuspješnijih i najseksepilnijih glumica današnjice Skarlet Johanson puni 34 godine!

Filmski debi je imala u filmu "North" (1994), a onda je publiku osvojila ulogama u "The Horse Whisperer" (1998) i "Ghost world" (2001). Prebacila se na "uloge za odrasle" u filmu "Girl with a Pearl Earring" (2003) i ostvarenju Sofije Kopole "Lost in translation" gdje je dobila BAFTA nagradu za najbolju glavnu glumicu.

Nastavila je da ređa fantastične performanse u filmovima "Barcelona", "He's Just Not That Into You", "Her", "Lucy" i naravno kao Nataša Romanov ili "Crna udovica" u Marvelovim filmovima o superherojima.

Ne samo što je 2016. godine bila najplaćenija glumica svih vremena u Severnoj Americi i deseta svuda u svijetu (njeni filmovi su zaradili više od 3.3 milijarde dolara), nego se ostvarila i kao pjevačica, a izdala je do sada dva albuma "Anywhere I Lay My Head" i "Break up".

Seks simbol Holivuda modernog doba, jedina je žena koja je dvaput izabrana za najseksi ženu od strane magazina "Esquire" (2006. i 2013. godine).

Evo nekih zanimljivosti iz života ove ljepotice:

1. Prije nego što je postala seks bomba kakva je danas, Skarlet je 1997. godine glumila u drugom dijelu filma "Home alone" kao Aleksova starija sestra Moli.

2. S obzirom na svoj izgled, može da ima kojeg god muškarca poželi, pa se tako zabavljala sa Šonom Peno, Džudom Lovom, Benisijom del Torom, Nejtom Najlerom. Bila je tri godine udata za Rajana Rejnolda, a od 2014. do 2016. godine je bila u braku sa francuskim novinarom Romejnom Dorijakom s kojim ima ćerku. U julu 2017. godine je počela da se zabavlja sa komičarem Kolinom Džostom.

3. Omiljeni dio njenog tijela su joj usne...

Izvor: YouTube

4. Nažalost, nije dobila ulogu Lisbet Salander u filmskoj adaptaciji romana "The Girl With the Dragon Tattoo", jer je previše lijepa...

5. Kad je bila mala nije se igrala s lutkama, već su joj omiljene "face" bile nindža kornjače.

5. Jednom prilikom je zamalo izbjegla saobraćajnu nesreću jer joj je pažnju odvukao njen sopstveni dekolte na bilbordu!

6. Najviše na svijetu se plaši bubašvaba nakon što se joj se ova "gadost" našla na licu dok je spavala.

7. Francuski bend "The Teenager" je napisao pjesmu o njoj pod nazivom "Skarlet Johanson", a 2007. godine je glumila u spotu Džastina Timberlejka za pjesmu "What Goes Around Comes Back Around".

Izvor: YouTube/Justin Timberlake

8. Opsjednuta je dermatologijom. Da se nije proslavila kao glumica, definitivno bi bila dermatolog, jer sate provodi gledajući medinske dokumentarce i čak pomaže prijateljima s problemima na koži.