I ona napušta seriju?

Autor:

Slobodno onda možete i da polako gasite šou... SLEDE SPOJLERI.

I ona napušta seriju? Foto: YouTube/screenshot/AMC

Zvezda serije "The Walking Dead" Danai Gurira (40), navodno napušta pou u desetoj sezoni.

"Hollywood Reporter" prenosi da je glumica potpisala ugovor kojim potvrđuje da će joj pojavljivanje u narednoj sezoni biti i poslednje, a i to će biti u "ograničenom broju", odnosno, videćemo je u samo nekoliko epizoda.

Ovo je pravi udarac za fanove serije o zombi apokalipsi, jer je Mišon ostala jedan od malobrojnih "originalnih" likova koji nas još uvek nisu napustili nakon smrti Karla, pa posle i Rika.

I ne samo to, nego je teško zamisliti oko koga će nastaviti radnju serije, s obzirom na to da je Mišon jedan od bitnijih likova u stripovima Roberta Kirkmana na osnovu kojih je cela serija i rađena.

Glavni lik odlazi iz serije! (VIDEO)

Da li će onda deseta sezona biti i poslednja, ili će tvorci serije pokušati da sve "akcije" svale na Derila i ostale preživele likove, ostaje da vidimo.

S druge strane, ne čudi što Danai želi da smanji učešće u seriji s obzirom na to da je njena popularnost naglo porasla nakon uloge ratnice iz Vakande u filmu "Crni panter", pa posle i u "Osvetnicima: Rat Beskraja", dok će se pojaviti i u predstojećem novom delu "Osvetnici: Kraj igre".

Takođe ćemo je gledati i u filmu "Godzila protiv Konga" koji izlazi 2020. godine.

WALKING DEAD: 13 stvari koje će vas šokirati!

Tagovi:

Ostale vijesti