Šta sve Trampova kćerka radi u Beogradu

Autor:

Red muzeja, red manikira!

Šta sve Trampova kćerka radi u Beogradu Foto: youtube/screenshot/CNN

Tifani Tramp boravi u poseti srpskoj prestonici, zajedno sa parnerom Majklom Bulasom.

Nakon što je obišla spomenik Karlu Maldenu, MONDO saznaje da je Tifani bila u poseti Muzeju Nikole Tesle na Vračaru, pod pratnjom velikog broja pripadnika obezbeđenja.

Trampova mlađa kćerka planira da ostane u Beogradu još najmanje nedelju dana, a ne sedi u hotelu već obilazi znamenitosti "punom parom".

"Alo" prenosi da je Tifani obišla Hram Svetog Save, Skadarliju, nekoliko tržnih centara gde je bila u šopingu, a svratila je i u jedan kozmetički salon, i to "na bum", jer je polomila veštački nokat.

Tramp je sa Ivanom Zelničkovom dobio Donalda Mlađeg (42), Ivanku (37) i Erika (34). Nju je prevario sa glumicom Marlom Mejpls, sa kojom se oženio dva meseca po rođenju Tifani, koje je ime dobila po poznatom brendu nakita. Razveli su se šest godina kasnije, a Tramp se 2005. oženio Melanijom Knaus, sa kojom je dobio sina Barona (12).

Njen partner je Majkl Bulos, odrastao u Lagosu, gde njegova porodica upravlja konglomeratom koji se bavi trgovinom vozilima i opremom, kao i građevinom. Išao je u internacionalnu školu u Nigeriji, a sada živi u Londonu. Američki mediji već mesecima se silno naslađuju činjenicom da je njen novi partner iz Nigerije, jedne od zemalja koje je njen otac Donald Tramp famozno nazvao "vukoje*inama".

Tagovi:

Ostale vijesti