Maltretira ga, jer ga želi nazad?!

Autor:

Glumac se nalazi u teškoj situaciji...

Maltretira ga, jer ga želi nazad?! Foto: Gulliver/Getty Images/Dimitrios Kambouris 4. 6. 1975. Anđelina Džoli

Nekadašnji slavni par Anđelina Džoli i Bred Pit započeli su svoju romansu na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Bili su zajedno više od deset godina nakon toga, u braku dve godine i delili su zajedno šestoro dece - troje biološke i troje usvojene.

Razišli su se u septembru 2016. godine, a sada strani mediji tvrde da Anđelina navodno odugovlači i "minira" razvod sa Bredom jer želi da obnovi romansu sa njim.

Iako je prošlo dve i po godine od njihovog raskida i čak bilo i objava da je razvod finaliziran, to izgleda ipak nije istina, jer par ne može da se dogovori oko finansijskog dela.

"Anđelina je jasno stavila Bredu do znanja da želi da bude ponovo u vezi sa njim. Volela bi da opet budu porodica i izgleda da nije sposobna da nastavi dalje. Zbog toga otežava Bredu svaku sitnicu oko razvoda", rekao je izvor za "The Sun" i dodao da glumac ne razmišlja o povratku u njeno naručje:

"Međutim, on samo želi da sve bude gotovo. Realno, razvod je mogao da bude gotov pre više od godinu dana, ali ona ne želi da pusti."

Tagovi:

Ostale vijesti