Šta pokušavaš da nam kažeš? (VIDEO)

Autor:

Pevačica objavila novi spot koji je pun sakrivenih poruka.

Šta pokušavaš da nam kažeš? (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Taylor Swift

Pevačica Tejlor Svift (29) je poznata po tome što voli da postavlja sakrivene poruke u svojim pesmama i spotovima, a ponovo je to uradila u novom muzičkom videu za pesmu "Me", gde vidimo zmiju, prosidbu, jahanje jednoroga i novo mače.

Tejlor je i sama najavila na društvenim mrežama fanovima da imaju dosta toga da odgonetnu i naravno, internet je "eksplodirao" od raznih teorija.

Zmija na početku spota je jasna asocijacija na njenu svađu sa Kanijeom Vestom i Kim Kardašijan, kada su je ljudi proglasili lažovom i "zmijom", a već je koristila ovo u svom prethodnom albumu "Reputation". Ovoga puta, zmija se raspršava u leptire, pa, smatraju fanovi, ostavila je tu ružnu situaciju iza sebe.

Pesmu je objavila u saradnji sa Brendanom Urijem iz benda Panic! At The Disco, a u jednom trenutku on vadi prsten i prosi je, ali Tejlor odbija da se uda za njega, pa mnogi misle da je to referenca za njenu vezu sa glumce Džoom Alavinom koju krije od javnosti.

Pošto je istakla da je "čuvala jednu tajnu mesecima" i da će je otkriti u spotu, fanovi smatraju da je možda ovo znak da je ipak verena ili možda čak i trudna, jer nakon što odbija prsten, prihvata mače na poklon.

Mnogi su se šalili i da Tejlor možda zna kraj serije "Igra prestola", jer u jednom trenutku sedi na kamenom jednorogu koji ima plave oči - baš kao jedan Denerisin zmaj.

Pogledajte spot, pa pokušajte i sami da odgonetnete misterije života pevačice:

Izvor: YouTube/Taylor Swift

Ostale vijesti