Na prodaju "sveta trava" Kanijea Vesta!

Autor:

Ovoga se ni on ne bi setio...

Na prodaju "sveta trava" Kanijea Vesta! Foto: YouTube/screenshot/TMZ

Kanije Vest je muzičar i biznismen koji vredno radi na svom brendu već godinama - od uspešnih muzičkih albuma, preko modne kompanije koja sve više raste, pa do nedavno započetih nedeljnih misa koje on vodi i potencijalnog otvaranja sopstvene crkve, reper je bio prilično zauzet.

Nedavno je svoju nedelju misu održao na livadi američkog festivala Koačela, a nakon toga je na "eBay" sajtu za prodaju stvari iskrsao oglas za prodaju vakumirane kesice u kojoj je trava.

Ne, ne mislimo na "travu" kao marihuanu, nego na "pravu" zelenu travu. Ono što je razlikuje od trave koja se nalazi u vašem dvorištu je to što je u pitanju "sveta trava" Kanije Vesta, odnosno, trava po kojoj je reper navodno gazio dok je izvodio pomenuti koncert.

Izgleda da je to dovoljno da je učini "svetom".

Početna cena ovog neobičnog prodajnog predmeta je 510 dolara, ali da ne bi ispalo da dajete tolike pare samo za šaku trave, u ponudu je uključen i par čarapa njegove modne marke. Sad sve ima više smisla...

Umesto na bini, suprug Kim Kardašijan je nastupio na travnatom brežuljku, a u jednom trenutku je Kanije klekao i zaplakao.

Ovako je to izgledalo:

Izvor: YouTube/TMZ

Ostale vijesti