• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP kategoričan: Jelena Trivić je pobijedila, izborna krađa nas neće zaustaviti

Autor Brankica Spasenić

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović kazao je danas da pravni tim ove stranke priprema krivične prijave i “češlja” glasove, te tvrdi da je došlo do izbornih prevara u izboru za predsjednika RS.

 borenović Izvor: MONDO/Brankica Spasenić

“Mi ne odustajemo. Jelena Trivić je pobijedila i sve što smo sinoć saoštili je tačno, a razlika od preko 10.000 se nije mijenjala. Šta se desilo tokom noći, sada ćemo istražiti. Izborna krađa isplivava od jutros”, istakao je.

Tvrdi da ima oko 30.000 nevažećih listića od do sada prebrojanih glasova

“Postoje ozbiljni osnovi da se sve detaljno prebroji i ponište izbori za predsjednika RS u velikom broju biračkih mjesta i gradova”, dodao je

Posebno je izdvojio Prijedor, Zvornik, a naročito Doboj, da je po falsiikovanim glasovima, razlika za Milorada Dodika oko 10.000 glasova.

Borenović je govorio da su na nekim mjestima “tjerani birači”, pa da u jednom mjestu Jelena Trvić na jednom mjestu ima nula glasova, a Dodik preko 235.

“Zamislite to, ko mi ovo objasni, svaka mu čast. Selo Krajišnik, porodično selo Jelene Trivić, ona ima nula glasova, a Milorad Dodik 141, a Zoran Kalinić 137. Da li je to moguće. To pokazuje koliko je izborni proces kontaminiran i zloupotrijebljen”, kazao je Borenović.

Podvukao je u više navrata da “neće odustati, da je Jelena Trivić pobijedila i da ih nikakva izborna krađa neće zaustaviti”.

Jelena Trivić je kazala da se radilo o sveobuhvatnom kontaminiranom procesu, ne samo u pojedinim biračkim mjestima i gradovima.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 13

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Piš

Opet ista priča kao sa Vukotom "ja sam predsjednik, ne ja sam osoba B i ja sam predsjednik" :D :D :D Transfer blama

Prevara

Pokušaj prevare naroda nekakvim brzinskim proglašenjem pobjede. Već viđeno i proban scenario u Višegradu kada su prije par mjeseci slavili na ulicama i BNu dva dana nepostojeći opoziv načelnika

Marko

Ako se može reći stav, ja bih rekao kako to vidim a neka neko opovrgne od pametnjakovića. SNSD je konstatno objavljivao iste rezultate po kojima vode sve ubjedljivije, PDP je histerično trčao i slavio, znači unaprijed pripremljen scenarij i napisan negdje, oni su obični igrači glupog scenarija kao i u kampanji i u sve ove 4 godine kada su uvijek tražili izgovor da ne podrže veto. Po učionicama su stvarali famu, derali se, vikali kako su pokradeni ako im bilo koji rezultat nije odgovarao, i ovo oko glasova iz sela ovog ili onog je dio scenarija vrlo vjerovatno. Ali narodnu volju ne mogu prekrojiti. Jedini cilj im je bio dobiti Banjaluku, kao i prije 2 ili 4 godne, a onda dalje slagati priču i pokretati proteste

Lola

stara narodna od nepoznatog autora - nije bitno za koga se glasa, bitno je ko broji glasove

Bob Rock

U CIK sjede dva člana iz njene stranke, a iz vladajće nema niko i opet se žale?!

MONDO REPORTAŽE