• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tasovac: "Parovi" su dno dna!

Autor mondo.rs

Ministar kulture Srbije očekuje da REM reaguje povodom rijalitija na Televiziji Happy.

 Tasovac: "Parovi" su dno dna! Izvor: Mondo - Petar Stojanović

Izvor: Mondo - Petar Stojanović

Povodom skandaloznog sadržaja rijalitija sa poznatima i nepoznatima, koji je u nedelju počeo na toj televiziji, oglasio se i ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac.

"Apsolutno sam uveren da će Regulatorno telo za elektronske medije (REM) preduzeti sve mere u skladu sa svojim delokrugom rada povodom rijalitija 'Parovi' koji se prikazuje na TV Happy'', izjavio je Tasovac i naglasio da ''pomenuta emisija predstavlja dno dna domaće produkcije, kao i većina rijaliti programa".

"Takvi programi ne samo da imaju negativan uticaj na mlađu populaciju, već su i eklatantan primer pokušaja degradacije celokupne medijske scene u Srbiji, u vreme kada Vlada Republike Srbije preduzima sve neophodne mere kako bi medijski prostor bio regulisan i usklađen sa najvišim evropskim i svetskim standardima", izjavio je ministar Tasovac.

Ovo je prvi takav program koji se prikazuje na srpskim televizijama od početka primene novih medijskih zakona, podsetio je Tasovac, koji je siguran da, pored reakcije REM-a, rešenje i najbolji način zaštite dece od skandaloznih i neprimerenih sadržaja u televizijskim programima leži u rukama roditelja.

"Daljinski upravljač kojim ćete promeniti program za koji smatrate da je neprimeren, u ovom trenutku delotvorniji je od opravdanog javnog zgražavanja" zaključio je ministar Tasovac u saopštenju Ministarstva kulture i informisanja. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop