• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vraća se moda iz 90-ih: Cipele koje će biti u trendu ovog ljeta

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Pogledajte najmodernije komade obuće za ljeto 2024. godine!

 Moderne cipele za ljeto 2024. Izvor: Profimedia

Konačno nam je stiglo nešto toplije vrijeme, čak i previše. Temperature su iznad prosjeka za ovo doba godine, a meteorolozi otkrivaju da ćemo ovog ljeta imati više toplotnih talasa. Zbog toga je važno da nam u vrelim danima bude udobno i komotno. Najvažniju ulogu u tome igra obuća. Koji nas to trendovi obuće očekuju na ljeto 2024?

1. Meri Džejn cipele

Na prvom mestu tu su čuvene Meri Džejn modeli na malu potpeticu. Mogu da se nađu u različitim bojama i prepoznatljive su po kaišiću preko stopala koji im omogućava da budu fiksirana, pogotovo u ljetnim danima kada se znoje. Savršeno se slažu uz lepršave haljinice i kratke suknjice.

 2. Šupljikava obuća

Drugo mesto su zauzele ravne sandale, poznate kao "rimljanke", kao i one na štiklu koje imaju rupice. Šupljikava obuća je idealna za leto jer u njoj koža diše. Nećete pogrešiti ako ih uparite uz omiljenu haljinu, šorts ili suknju.

Izvor: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

 3. Špicaste štikle

Moda se ponovo vraća i to iz 90-ih! Špicaste cipele na malu štiklu biće apsolutni trend ljeta 2024. godine! Idealne su za visoke žene, ali one koje žele da im noga bude elegantnija. Pored dugačkih haljina, savršeno se uklapaju uz široke pantalone.

Izvor: Profimedia

 4. Sandale na štiklu

Sandale na štiklu sa nekoliko uskih kaišića su nezaobilazni trend ovog leta. Koju god boju da izaberete ovog modela, nećete pogriješiti. Ukoliko vam je tanka štikla nestabilna, u mnogim radnjama se mogu naći sa debljom potpeticom.

Izvor: pritnscreen/instagram

5. Japanke (na štiklicu)

Kako ljeto da prođe bez japanki, ali ne bilo kakvih. Moderne japanke-sandale, tačnije na minijaturnu štiklu, često ćete ovog ljeta viđati na ulicama. Neobične, a opet moderne odličan su izbor za noćnu šetnju u gradu ili kraj mora.

Izvor: Instagram

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop