• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan od tragičara do heroja - promašio penal, pogodio prečku, igrao rukom... a onda spasio Milan!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Darko Lazović i njegova Verona imali su tri boda u džepu sve do trećeg minuta sudijske nadoknade, a onda je Ibrahimović pogodio i iskupio se za sve promašaje, a bilo ih je na ovom meču!

 Serija A 7 kolo Milan - Verona 2-2 Ibrahimović spasio Milan promašio penačl Izvor: ANTONIO CALANNI/AP

Prije samo dve nedelje Verona je uzela bod Juventusu u Torinu, a u nedjelju uveče bila je na pragu još većeg uspjeha u Milanu.

Sve do trećeg minute sudijske nadoknade Verona je imala 2:1 i bila nadomak prve pobjede na San Siru ikada, ali je onda Zlatan Ibrahimović pogodio za konačnih 2:2  i spasio Milan prvog poraza u prvenstvu još od marta.

Možda će vas zanimati

 Samo nekoliko minuta ranije Zlatan je bio tragičar utakmice pošto je zbog njegovog igranja rukom poništen pogodak Kalabrije, a prije toga pogodio je prečku i promašio penal!

Problemi za Milan počeli su i prije nego što je utakmica počela pošto se povrijedio štoper Alesio Romanjoli, iako u posljednje vrijeme kapiten "rosonera“ pruža prilično loše partije.

Međutim, Milanova odbrana bez njega je izdržala samo šest minuta i Barak je pogodio poslije kornera, da bi već u 19. minutu bilo 0:2, nakon slobodnog udarca i autogola Kalabrije.

Nakon što se Manjani revanširao autogolom za 2:1 Milan je bio blizu izjednačenja, ali uslijedio je period u kojem je izgledalo da ovo nije Zlatanovo veče.

Silvestri je činio čuda na golu Verone, ali je Lovato oborio Kesija u šesnaestercu i Šveđanin je imao priliku da izjednači u 66. minutu, međutim...

Ibrahimović je loptu poslao preko gola i vjerovatno uvjerio fanove Milana da je vrijeme da neko drugi bude izvođač, pošto mu je ovo bio treći promašeni jedanaesterac ove sezone.

Protiv Milana se "izvadio“ i odbijenu loptu poslao u gol, protiv Sparte u Ligi Evrope nije imao mnogo uticaja jer su „"osoneri“ slavili 3:0, ali sada je Milan bio u problemu.

Izvor: ANTONIO CALANNI/AP

A oni su nastavljeni i nakon promašenog jedanaesterca.

Silvestri je brnaio sve što se braniti može, Ibrahimović je pogodio mjesto gdje se spajaju prečka i stativa, a potom je pogodak Kalabrije poništen jer je prethodno napadač Milana igrao rukom.

I onda se desio – Zlatan.

Uprkos promašenom penalu, promašajima, poništenom golu Ibrahimović je ponovo postao junak.

U drugom minutu sudijske nadoknade Silvestri je odbranio njegov pokušaj nogom, a nakon novog ubacivanja Diaza pokušao je glavom i pogodio za 2:2 i remi na San Siru.

MILAN - VERONA 2:2 (1:2)
/Manjani 27 ag, Ibrahimović 90+3 - Barak 6, Kalabrija 19ag/

Milan je i dalje lider na tabeli Serije A sa 17 bodova, dok je Verona na osmoj  poziciji sa osvojenih 12 bodova.

Pročitajte sve rezultate i strijelce 7. kola Serije A.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC