• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško Bajević daje šansu igračima iz m:tel Premijer lige BiH: Moraju biti ozbiljni do kraja!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Utakmica sa Iranom je prijateljska i iz tog razloga pružićemo šansu i drugima, kao i igračima iz našeg prvenstva. Zemlju kada predstavljaš moraš biti ozbiljan do kraja", kaže selektor "zmajeva".

 Dušan Bajević daje šansu igračima iz m:tel Premijer lige BiH: Moraju biti ozbiljni do kraja! Izvor: FENA/Harun Muminović

Okupljanjem na Ilidži u ponedjeljak počinju pripreme fudbalske “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine za novembarska tri susreta, prvi u četvrtak, prijateljski protiv Irana, te 15. novembra sa Holandijom u Amsterdamu i tri dana kasnije protiv Italije u Sarajevu u eltinoj UEFA Ligi nacija.

Možda će vas zanimati

Već prije prozivke stručni štab se suočio sa otkazima zbog pozitivnih testova na korona virus, ali i povreda pojedinih igrača. Za danas je bio planiran i prvi trening, međutim stručni štab je odlučio da ga otkaže jer veći broj reprezentativaca stiže tek kasnije poslijepodne. Oni koji su igrali proteklog vikenda obaviće u hotelu lakši trening oporavka.

"Što prije treba vidimo na koga možemo računati, da znamo hoćemo li još neke igrače dodatno pozvati. Vjerujem da svi koju dođu će biti zdravi, ali više o tome znaću konkretno sutra", izjavio je Dušan Bajević, selektor fudbalske reprezentacije BiH.

"Utakmica sa Iranom je prijateljska i iz tog razloga pružićemo šansu i drugima, kao i igračima iz našeg prvenstva. Da vidimo gdje su, koliko mogu jer utakmice u domaćem prvenstvu nisu iste kao u Evropi. Zemlju kada predstavljaš moraš biti ozbiljan do kraja", prenijela je agencija "Anadolija".

Najveći hendikep za BiH u predstojećim mečevima biće odsustvo kapitena nacionalnog tima i Rome Edina Džeke koji je pozitivan na korona virus.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC