• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar, Tadić i Sergej ne bi mene pretrčali: Srpska fudbalska legenda isprozivala fudbalere Srbije!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

"Imam toliko fudbalskog iskustva, da jednostavno nemam prava da me ponese patriotizam".

 Mitar, Tadić i Sergej ne bi mene pretrčali: Srpska Milorad Kosanović isprozivao fudbalere Srbije! Izvor: MN PRESS

Čitava Srbija gledala je meč Srbije protiv Škotske u kom smo propustili šansu da se posle 20 godina plasiramo na EURO...

Malo je reći da vlada potpuno razočaranje, javile su se legende poput Dragana Stojkovića i Stanislava Karasija koje su dobro iskritikovale "orlove", a možda je najteže reči uputio Milorad Kosanović - kao što smo već i navikli od njega.

Možda će vas zanimati

Čuveni trener poznat je kao neko ko govori "bez dlaka na jeziku", a u intervjuu za "Večernje Novosti" pošteno je "potkačio" fudbalere Srbije.

"Imam toliko fudbalskog iskustva, da jednostavno nemam prava da me ponese patriotizam. Jednostavno sam video na meču sa Norveškom zašto smo mi igrali onako dobro, a Norvežani onako loše. Kao i što sam znao zašto će Škotska da bude onakva kakva je bila u Beogradu", rekao je Kosanović,

"U Norveškoj smo igrali protiv ekipe čije lopte idu do besvesti unazad. Nešto slično našoj igri. A protiv Škotske sa timom čija lopta ide samo unapred".

Kazao je da je naša igra bila "pročitana knjiga", a da su Škoti napadom na loptu i konstantnim pritiskom napravili problem.

"Delovalo je kao da Tadić, Mitrović ili Sergej ne bi mogli ni mene da pretrče to veče. Videli ste svi da nam nisu dali da dišemo, da u značajnom delu meča nismo mogli centar da pređemo", poručio je srpski trener koji je trenutno bez posla.

Izvor: MN PRESS

Kosanović je pružio podršku kolegi Tumbakoviću, rekao da selektor treba prvo da odradi preostale utakmice u Ligi nacija sa Mađarskom i Rusijom, a videćemo šta će biti posle toga.

Da li postoji budućnost sa njim na klupi, kakva nam je igra?

"Mitrović je opasan samo na deset metara od gola. Sergej samo u šesnaestercu, a naš Duća nešto može da uradi i izvan šesnaesterca. Sve ovo su Škoti dobro znali, danima pripremali i savršeno sproveli na terenu. Šteta je što naši nisu umeli da nađu rešenje za taktiku Škota", zaključio je Kosanović u kratkom razgovoru.

(MONDO/Novosti)

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC