• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Incident na Zvezdinoj utakmici: Vođa navijača ušao na teren, držao govor igračima, pa palio baklju na tribini!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Na terenu je bilo burno, ali i van njega!

 Incident na Zvezdinoj utakmici: Vođa navijača ušao na teren, držao govor igračima, palio baklju Izvor: TV Arena sport/screenshot

Meč šesnaestine finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Zlatibora bio je nakratko prekinut zbog ulaska navijača na teren dok se fudbaleru domaćih Marku Gobeljiću pružala pomoć zbog povrede.

Crveno-bijeli su slavili rezultatom 4:2, ali utakmicu je osim preokreta favorita obilježio i incident koji su priredili navijači crveno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Pred izlazak fudbalera na teren na drugo poluvrijeme, poznati navijač Zvezde Vladimir Šavija stao je pred igrače i obratio im se u prisustvu Dejana Stankovića...

Tu nije bio kraj.

Dok su crveno-bijeli gubili 1:0, pogotkom Vasilija Janjića, on je ušao i na teren, što se može vidjeti po fotografijama u medijima.

U tom trenutku je intervenisao Dejan Stanković, zagrlio ga i zajedno sa Milanom Borjanom omogućio da se meč nesmetano nastavi.

Osim toga, na sjevernu tribinu je puštena grupa od desetak navijača koja je uprkos zabrani prisustva zapalila baklju i navijala.

Izvor: MN PRESS

Mediji pišu da su navijači Crvene zvezde prisustvovali utakmici kako bi obilježili desetu godišnjicu od smrti jednog od vođa Delija kome je danas bio posvećen i transparent.

Izvor: FK Crvena zvezda

Mjesecima unazad navijačima je zabranjeno prisustvo na utakmicama zbog pandemije korone, a podrazumijeva se da je u restriktivnom prostoru zabranjeno prisustvo bilo kome osim igračima i službenim licima.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC