• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rokade u Borcu u finišu polusezone: Ćosić otpisan do proljeća, Crnov pred raskidom ugovora!

Autor Dragan Šutvić

Promjene u timu u finišu jesenje polusezone

 FK Borac suspendovan Ćosić raskid ugovora Crnov Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbalski klub Borac i trener Vlado Jagodić "otpisali" su lijevog beka Đorđa Ćosića do kraja jesenje polusezone!

Kako je danas u najavi utakmice sa Zrinjskim rekao strateg crveno-plavih, Ćosić je "prekršio klupsku disciplinu" (izrevoltirano napustio Gradski stadion kad je saznao da neće biti u protokolu za meč sa Željezničarom), pa klub na njega neće računati najmanje na pet narednih utakmica.

Možda će vas zanimati

"Ćosić je napravio to što je napravio... Naravno, to je interna stvar kluba, a klupska i moja odluka je da se na njega na računa do kraja ove polusezone. To je igrač pod ugovorom koji je, realno, svojim igrama pokazao da ova odluka ne donosi dobro, ali mi smo jasno naglasili da svi igrači Borca imaju kodeks ponašanja koji moraju da poštuju i da se zna ko za šta odgovara, ko sastavlja tim, ko iz taktičkih razloga ostavlja neke igrače, a to sam ja. Nije se ponio sportski i žao mi je zbog toga jer je Đorđe Ćosić od 15 utakmica pod mojim vođstvom odigrao 14. Ja sam računao na njega, računam i dalje, ali do njega je. Mi takve stvari moramo da sankcionišemo zbog drugih igrača. Svi su u istom i zbog tih razloga Đorđe Ćosić neće biti u rosteru do kraja polusezone. Nakon toga, sješće sa rukovodstvom kluba, pa i sa mnom, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje", rekao je Jagodić na danas održanoj konferenciji za novinare u najavi meča sa Zrinjskim (subota, 17 časova, direktan prenos na TV Arena sport).

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Sa krilnim napadačem Ivanom Crnovom će, kako trenutno stvari stoje, sporazumno biti raskinut ugovor.

"Mi već duži period nismo zadovoljni njegovom formom. Njemu ističe ugovor vrlo brzo, a stav i njega i kluba je da je ovo vrijeme kad je, realno, za obje strane najbolje da se sporazumno raziđu i mislim da je taj čin u toku", istakao je Jagodić.

Osim njih dvojice, meč u gradu na Neretvi propustiće i kapiten Stojan Vranješ, koji je dobio pozitivan nalaz na korona virus, dok je nastup Marka Brtana pod znakom pitanja.

"Brtan je veoma disciplinovan momak i odgovoran u saniranju povrede, ali ista je takvog tipa da je sa ekipom radio samo dva dana", istakao je Jagodić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC