• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop u živom programu isprozivao dve televizije: Znam da vas je baš briga i u tome je problem! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Menadžer Liverpula je baš bio ljut.

 jirgen-klop-isprozivao-dve-televizije-bt-sport-skaj-sports-bas-vas-briga-to-je-problem-liverpul Izvor: Twitter/@Watch_LFC/Printscreen

Liverpul je u nedelju uveče odradio sjajan posao i savladao Lester 3:0 u derbiju kola Premijer lige i tako nastavio svoj pohod ka vrhu tabele na kojem će želeti da ponovo budu kada se sezona završi.

Ali Jirgen Klop nije bio zadovoljan nekim drugim stvarima i postarao se da to javno i kaže posle utakmice.

Možda će vas zanimati

Menadžer Liverpula je kritikovao dve britanske televizije "Skaj sports" i "BT Sport" zbog njihovih odluka oko satnice mečeva i rasporeda utakmica koje timovi u Premijer ligi dobijaju.

Klop je odmah posle utakmice žustro reagovao prilikom intervjua za "Skaj sports", istakavši da stvari moraju da se promene jer u suprotnom njegova ekipa neće imati dovoljno igrača da završi sezonu.

"Ako ne počnete da razgovarate sa "BT Sportom", mi smo svi gotovi. Ako nastavimo da igramo sreda-subota u 12.30, nisam siguran da ćemo završiti sezonu sa 11 igrača. Znam da vas baš briga za to i to i jeste problem", brutalno iskren bio je nemački stručnjak.

On je u razgovoru koji je potrajao nekoliko puta istakao da se ne radi samo o njegovom timu, već čitavoj Premijer ligi.

"I to se odnosi na sve klubove, ne samo na Liverpul", rekao je Klop kada je novinar želeo da mu postavi novo pitanje. Klop ga je brzo "sasekao" i nastavio svoj žustar odgovor.

"Ne, nije pogrešno to da kažemo, jer smo već dugo raspravljali o tome i ništa se nije desilo! Svi mi govore da je uvek i svuda jako teško, ali jako je teško za igrače, to je važno. Sve ostalo je samo odluka koja se donosi za nekim stolom u nekoj kancelariji. A to za mene nije nešto što je teško", govorio je u dahu i potom nastavio dalje sa argumentacijom:

"Juče je Pike doživeo tešku povredu za Barselonu. Danas je to možda Saka, ne znam, ali izgleda kao povreda kolena. On je igrao sve tri utakmice za Englesku tokom pauze. Onda nam ljudi kažu da više rotiramo. Koga? Mi imamo ofanzivne igrače koje možemo da rotiramo, ostalo su sve deca", rekao je Jirgen Klop posle pobede Liverpula nad Lesterom.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC