• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ma kako ovo nije gol? Liverpul zbog 10 milimetara ostao bez pogotka, na snimku se to ni ne vidi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Tehnologija je rekla svoje...

 liverpul-lester-3-0-roberto-firmino-nije-gol-10-milimetara-premijer-liga. Izvor: Peter Powell/Pool EPA, Tanjug/Pool EPA/Peter Powell

Fudbaleri Liverpula savladali su Lester u nedelju uveče 3:0 u sigurnom trijumfu koji ih je stavio u ravan sa vodećim Totenhemom na tabeli Premijer lige.

Ipak, i ovu utakmicu obeležila je VAR tehnologija.

Možda će vas zanimati

Šampioni Engleske su uprkos brojnim problemima sa dostupnim igračima poprilično lako savladali tim Brendana Rodžersa posle autogola Džonija Evansa, ali i pogodaka Dioga Žote i Roberta Firmina.

Upravo je Brazilac dugo čekao na završetak golgeterskog posta, a sigurno je veoma frustriran bio i zbog situacije koja se odigrala pri rezultatu 2:0.

Tada je baš Firmino "trebalo" da bude strelac za Liverpul, kako su mnogi smatrali nakon gledanja snimka. Ipak, tehnologija koja se nalazi na gol-liniji je pokazala da nema pogotka.

Video prikaz pokazao je loptu gotovo celim obimom u golu Lestera, osim 10 milimetara koji su "kačili" gol-liniju. Time automatski gol nije bio postignut! Mnogi su na društvenim mrežama prokomentarisali da se na fotografiji čak i ne vidi da je lopta imalo ostala na gol-liniji.

Izvor: Reddit/u/pafzy/Printscreen

Sudija nije dobio signal na svom satu da je lopta celim obimom prešla liniju i Firmino je na svoj pogodak morao da pričeka do 86. minuta i udarca glavom posle kornera.

Neki su se na društvenim mrežama šalili da je Liverpul "za manje od toga dobio da igra finale Lige šampiona", aludirajući na čuveni gol u polufinalu tog takmičenja 2005. godine, kada su posle sumnjivog pogotka protiv Čelsija obezbedili plasman u finale.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC