• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boaći pogodio poslije 375 dana: Ugovor ističe, a mjesta nema - da li je Ričmond igrač za Zvezdu? (ANKETA)

Autor Dragan Šutvić

Napadač crveno-bijelih konačno zatresao mrežu, prvi put ove sezone.

 FK Crvena zvezda Boaći strijelac nakon 375 dana Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je ubjedljivom pobjedom protiv Rada stigla do još jedne jesenje titule. Ostali su izabranici Dejana Stankovića na devet bodova prednosti, a meč su obilježili i golovi Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija.

Dok je pogodak srpskog napadača bio sporan, pa je morao da reaguje i Partizan, Ričmond se u strijelce upisao nakon čak godinu dana!

Možda će vas zanimati

Zvuči skoro nevjerovatno, ali čak i navijači Crvene zvezde koji detaljno prate svaku utakmicu svog kluba bi teško mogli, bez pomoći statistike, da se sjete posljednjeg meča na kom je momak iz Gane bio strijelac. Bilo je to prije tačno 375 dana!

Od tada su prošla dva prelazna roka, Crvena zvezda je dobrano promijenila tim, a Ričmond lutao između terena, klupe za rezervne igrače, tribina i bolničkih postelja. Bilo je tu i povreda koje su ga spriječile da učinak bude bolji.

Prije pogotka protiv Rada, posljednji koji je Ričmond Boaći dao za Crvenu zvezdu bio je od 20. novembra 2019. godine, kada je u Kupu Srbije zatresao mrežu Mačve. I onda, godinu dana posta.

Da podsjetimo, na tom meču su starteri bili Srđan Babić koji je trenutno u Portugalu, Radživ van la Para i Hoze Antonio Kanjas kojima se izgubio trag, Miloš Vulić koji je prodat Krotoneu, a igrali su i Marko Marin, Milan Jevtović, Veljko Simić koji je trenutno u drugom planu...

Do kraja sezone je dva puta bio na terenu u Ligi šampiona, četiri puta u prvenstvu, a igrao je i derbi protiv Partizana u Kupu Srbije i nigdje nije uspijevao da postigne pogodak. Istim ritmom je nastavio i u ovoj sezoni, gdje je do sada upisao tek nešto manje od 300 minuta.

Tokom evropskih kvalifikacija nije odigrao ni minut, protiv Genta je bio kasna izmjena Dejana Stankovića koja je samo na tri minuta odmarala Falćinelija, u kupu je igrao protiv Zlatibora, a u prvenstvu ima skromnih pet nastupa, jedan gol i tri asistencije.

Možda je meč protiv Rada bio i posljednja prilika da momak iz Gane ubedi Dejana Stankovića da mu treba novi ugovor. Crveno-bijeli imaju dovoljno rešenja u napadu, povremenom reprezentativcu Gane ugovor ističe narednog ljeta i prije utakmice protiv tima sa Banjice je djelovalo da je njegova misija u Beogradu završena.

Da li je baš tako?

Anketa

Da li treba produžiti ugovor sa Ričmondom Boaćijem?

  • Da, on je klasa

    16.67% (2)

  • Da, ali pod drugačijim uslovima

    33.33% (4)

  • Ne, prodati ga u januaru

    41.67% (5)

  • Ne, treba sačekati da mu istekne ugovor

    8.33% (1)

Da li treba produžiti ugovor sa Ričmondom Boaćijem?

Rezultati

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC