• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divljaka Džaku brani trener, Engleska u šoku! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Granit Džaka je opet tema i opet je u pitanju njegovo ponašanje.

 Arsenal Mikel Arteta opravdanje Granit Džaka Izvor: Tanjug/POOL Getty/Laurence Griffiths

Kada god Granit Džaka u Engleskoj dođe u žižu javnosti, to bude iz pogrešnih razloga. 

Sada je tema njegovo neprimjereno ponašanje na meču sa Barnlijem u kome je više nego zaslužen otišao na tuširanje prje kraja meča. 

Jednog od protivničkih igrača je ščepao za vrat, a poslije gledanja snimka sudijama je sve bilo jasno. Dosuđen je crveni karton, Arsenal je ostao sa igračem manje i izgubio je bodove na tom meču. 

Sada je trener Arsenala Mikel Arteta stao na njegovu stranu! On prvo nije želio da otkrije da li se Džaka izvinio zbog svog ponašanja. 

“Šta god se dešava unutar tima, izvinjavam se, ali ne mogu da pričam o tome", rekao je Arteta.

Zbog ovog crvenog kartona, ali i šutiranja predmeta tokom odlaska sa terena vezistu koji je poznat po provokacijama u meču Švajcarske i Srbije čeka duža pauza. Ipak, njegov trener nije želio da osudi takvo ponašanje. 

"On ima budućnost u Arsenalu i nije jedini koji ima težak period. Ono što mogu da kažem o Granitu je da je profesionalac, njegovo zalaganje za tim i klub je maksimalno. On zna da je izgubio živce i ja znam zašto. Ne mogu da odbacim sve što je uradio zato što je pogriješio. Svi pravimo greške i tu sam da zaštitim igrače kada to zaslužuju. Granit to zaslužuje jer uvijek radi stvari na pravi način", dodao je španski trener. 

Ni Arteta ne proživljava najbolje dane u Arsenalu. Tim je u seriji očajnih rezultata i mnogo se priča o otkazu za mladog trenera. 

"Stalno osjećam pritisak, kada gubimo ništa nije lijepo. U posljednjih nekoliko mjeseci je bilo teško, nije bilo za uživanje. Naravno, kada pobeđujete stvara se drugačije raspoloženje i kada pobijedite onda imate pritisak da nastavite da pobjeđujete. Uvijek će biti pritiska. Sada je situacija takva da moramo da “primimo metak” pošto ne pobjeđujemo utakmice”, zaključio je Španac. 

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC