• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real slavio 31:0, Španija poludela: Zidanove reči samo su pojačale nervozu!

Autor Milutin Vujičić

"Ružno je primiti 31 gol, ali ne može trener reći svojoj ekipi da ne napadaju".

 REAL-POBEDIO-31-0-CELA-SPANIJA-POLUDELA-Zidanove-reci-samo-su-pojacale-nervozu Izvor: Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Koliko je Real Madrid ogroman klub najbolje govori podatak da se mediji bave čak i njihovim timom do 9 godina (!), pa je tako ubedljiva pobeda od čak 31:0 nad Viljaverde San Andresom izazvala veliku pažnju.

Tako je čak i Zinedin Zidan morao da govori o ovoj temi uoči utakmice seniorske ekipe koja se daleko više namučila u utorak veče protiv Atletik Bilbaoa (3:1).

Možda će vas zanimati

Roditelji poražene dece, kao i njihovi treneri, bili su besni zato što mladi igrači Real Madrida nisu stali nakon visokog vođstva. Oni su nastavili da "gaze" rivala, pa su na kraju njihovu mrežu zatresli čak 31 put... Da li je zaista moralo da bude tako?

Podigla se prašina u Španiji da li je to bilo nesportski i da li je trener ekipe do 9 godina morao da kaže svojim igračima da malo "spuste" loptu, pošto je bilo jasno da će pobediti.

"Igrači su na terenu da igraču, a tako nešto se, nažalost, može dogoditi. Ružno je primiti 31 gol, ali ne može trener reći svojoj ekipi da ne napadaju", branio je Zidan svoj klub.

"Ovakve stvari više zavise o Fudbalskom savezu Španije. Znam da u košarci kada neka ekipa u mlađim kategorijama povede 50 razlike - meč je automatski gotov. Trebalo bi pronaći slično rešenje i u fudbalu".

Zanimljivo je da je poražena ekipa Viljaverdea čak izdala i saopštenje nakon poraza gde poručuju Real Madridu da su to ipak u pitanju deca na koje će debakl staviti dubok trag.

"Besni smo što se ovakve situacije događaju u ključnim godinama fudbalskog odrastanja. S jedne strane veliki klubovi poput Real Madrida bi morali da primene sportsku strategiju kako bi se izbegao ovoliki broj golova, a sa druge strane i Fudbalski savez Španije mora da rekonstruiše lige u mlađim kategorijama", naveli su iz ovog malog kluba.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC