• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Još jedan meč pa odmor": Dejan Stanković jedva čeka pauzu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener crveno-belih hvali svoje igrače koji će za dva dana ponovo na teren.

 "Još jedan meč pa odmor": Dejan Stanković jedva čeka pauzu! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je stigla do pobede i nova tri boda! Gostovanje u Gornjem Milanovcu nije bilo nimalo lako, ali to je bilo i očekivano! Metalac stvarno zna da igra dobar fudbal.

Zato je za Stankovića i ekipu bilo najbitnije da se ovaj meč prebrodi, bez previše lepote u igri. Tako se i desilo, jer je posle jednog kornera pogodio Nemanja Milunović, a pored te šanse pravih nije bilo mnogo.

Možda će vas zanimati

Trener crveno-belih je bio zadovoljan učinkom svojih fudbalera, što je istakao nakon završetka utakmice, pred kamerana Arenasporta.

''Jedna odlična utakmica Crvene zvezde. Sve što smo zamislili, uspeli smo da im oduzmemo. Stvorili smo dosta šansi, dali samo jedan gol, ali je išlo u dobrom smeru. Čestitam mojim momcima. Paklen je ritam, za dva dana imamo novu utakmicu i oni se mnogo troše, ostavljaju kilometre iza sebe. Imamo cilj, još jedan meč, pa zaslužen odmor'', rekao je Dejan Stanković.

Njegov kolega na drugoj klupi je tvorac jednog od najvećih iznenađenja u dosadašnjem toku prvenstva. Niko nije očekivao ovoliko bodova i ovako lepu igru od Metalca. Šta o samom meču kaže Žarko Lazetić, čiji je tim bio nervozan u samom finišu susreta?

''Normalno da ima nervoze, to se dešava. Osetili smo da imamo šansu za dobar rezultat. Čestitam Zvezdi, bili su bolji za taj jedan gol i kvalitetniji su od nas. Ostaje žal, nismo mogli da se nametnemo u potpunosti. Dobro smo branili prekide, ali iz tog jednog smo primili gol. Bilo nam je teško da igramo, oni imaju kvalitet koji su pokazali u Evropi'', rekao je nekadašnji fudbaler Partizana.

Crvena zvezda ''zimuje'' na devet bodova prednosti u odnosu na Partizan, dok je Metalac na sredini tabele, sa 25 bodova posle 19 kola.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC