• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kad se sve završi - Ja mogu samo da se smejem": Ivica Iliev otvoreno o Sadiku, Stupareviću i Zdjelaru!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aktuelne teme u Partizanu...

 "Kad se sve završi - Ja mogu samo da se smejem": Ivica Iliev otvoreno o Sadiku Stupareviću i Zdjelar Izvor: TV Arena sport/screenshot

Partizan je pobedom počeo pripreme u Turskoj. Vrlo dobro su odigrali crno-beli protiv Zaglebja i slavili 2:1, a uoči utakmice je na TV Arena Sport govorio Ivica Iliev.

Operativac "parnog valjka" govorio je o aktuelnim temama koje interesuju navijače Partizana, a s obzirom da je sada januar - to se pre svega odnosi na prelazni rok.

Možda će vas zanimati

Filip Stuparević?

"Nema istine u toj priči da bi mogao da dođe u Partizan. Istina je da je dobar igrač, izuzetno je mlad i ima internacionalno iskustvo", rekao je Iliev.

"Verovatno neće biti dolazaka igrača ovde u Tursku, jer kao što možete da vidite imamo izuzetan broj kvalitetnih fudbalera. Eventualno, u slučaju nekog odlaska stigla bi zamena, što bi se reklo glava za glavu, ali ovako verujem da nećemo dovoditi nikoga".

Da li će ostati Saša Zdjelar?

"Zdjelar ima ugovor do leta, ne krije ni on, konstantno se trudi da objasni koliki je partizanovac, pa ne želi da mi ispaštamo kada je on u pitanju. Verujemo da ćemo naći zajednički jezik na obostrano zadovoljstvo".

Umar Sadik daje golove u Almeriji?

"Svi golovi koje postigne za Almeriju ulaze u bonuse, pa kako je krenulo uskoro ćemo sve bonuse da naplatimo... To je veliki transfer, može da bude duplo veći od transfera najskupljeg stranca iz srpskog fudbala, može da bude preko 10 miliona. Nestvarno je šta smo napravili sa njim, sećamo se kako smo prolazili kroz to, šta sam pre svega ja doživljavao, omlovažovanje...".

"Ne postoji ništa lepše, nego kada se sve to završi, kao i uvek do sada, ja mogu samo da se smejem", zaključio je operativac Partizana.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC