• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skratio kosu, a ''nagruvao" mišiće: Fernando Tores kakvog nikada niste vidjeli! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Fernando je krenuo u trenersku karijeru, a ovim mišićima se lako stiče autoritet.

 Fernando Tores novi izgled Izvor: Profimedia

Nekada fudbaler Atletiko Madrida i Liverpula se u penziji potpuno promijenio. Duga plava kosa koja je nekada lepršala po Enfildu sada je prošlost, a centralno mjesto na njegovim fotografijama zauzimaju ogromni mišići.

Fernando Tores nije izgubio onaj dječački osmijeh, i dalje se on krije tu negdje, ali danas izgleda mnogo odraslije nego prije nekoliko godina kada je završavao igračku karijeru.

Možda će vas zanimati

Vječiti dječak se nakon Liverpula, Čelsija i Milana vratio kući, da još jednom obuče crveno-bijeli dres koji mu je u srcu, a manje od dvije godine nakon završetka igračke karijere izgleda potpuno drugačije. Dječak kog smo znali zauvek je nestao.

Nekadašnji napadač reprezentacije Španije (110 mečeva, tri velika trofeja) posvetio se teretani. I to poprilično. Na slikama koje su se pojavile u javnosti dominiraju mišići na njegovim rukama i grudima, pa su se mnogi zapitali da li je to stvarno on.

Kad je bio igrač, Fernando Tores je bio poznat po svojim dobrim kretnjama, brzini koja je mučila rivale, ali i snazi koja nije često dolazila do izražaja. U ovakvom izdanju bio bi noćna mora za sve defanzivce.

Od kako se prije godinu i po dana penzionisao, Tores se okrenuo trenerskoj karijeri u svom klubu, Atletiko Madridu. Radio je u fudbalskoj akademiji, sa mlađim kategorijama tima u kom je ponikao, a nedavno je preuzeo rezervni sastav ''Jorgandžija''.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC