• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barbarez odbio da bude direktor "zmajeva": Ne želim da se moje ime više povezuje sa FS BiH!

Autor Dragan Šutvić

Oglasio se putem Instagrama

 Barbarez ne želi da bude direktor reprezentacije BiH Izvor: MN PRESS

Bugarin Ivajlo Petev danas je imenovan za selektora reprezentacije BiH, a potpredsjednik FS BiH Milorad Sofrenić najavio je da bi Sergej Barbarez, nekadašnji bh. reprezentativac koji je takođe važio za jednog od kandidata, mogao da bude prva opcija za sportskog direktora.

Sudeći prema Barbarezovoj objavi na Instagramu, od toga neće biti ništa...

Možda će vas zanimati

Bivši reprezentativac BiH čak ističe da više ne želi da se njegovo ime uopšte više ne povezuje sa krovnom kućom bh. fudbala.

"Ja sam u ovu SITUACIJU sam ušao jer sam pozvan bio, a ne zato što sam se nudio ili kandidovao (ponavljam se). još jednom se pokazalo da stvari nisu čiste i da se radi o neozbiljnim ljudima i neozbiljnoj organizaciji (spominjanje moga imena i poslije izbora )... Zato NE ŽELIM da se moje ime više povezuje sa FS BiH. Htio sam pomoći i biti uz reprezentaciju u bilo kojem obliku, nije važno da li kao selektor, direktor ili nešto treće. Ali ne želim da se moje ime koristi U SVRHE radi TUĐIH interesa!!! Reprezentaciju VOLIM, uvijek sam joj na raspolaganju i nastavljam SANJATI SVOJE SNOVE da sam dio nje, ali u neka bolja vremena, a ne dok se stvari ovako rade", napisao je rođeni Mostarac.

Novi selektor BiH Ivajlo Petev će biti predstavljen sljedeće nedjelje, a odmah će morati da se baci na posao budući da kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru počinju već u martu.

"Zmajevi" će kvalifikacije otvoriti gostovanjem Finskoj 24. marta, a sedam dana kasnije u BiH dolaze svjetski šampioni Francuzi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC