• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Klinci'' dominirali Evrope: U njima je budućnost srpskog fudbala!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bravo, majstori!

 pavlovic-radonjic-vlahovic-jovic-postigli-golove-gol Izvor: MN PRESS

Impresivna subota za mlade srpske fudbalere u jakim evropskim ligama. Četiri postignuta gola, mnogo osvojenih bodova i naznaka da će novi selektor, kada bude izabran, moći da računa na njih!

Juče su golove za svoj tim postizali defanzivac Strahinja Pavlović (19), krilni fudbaler Nemanja Radonjić (24) i napadači Dušan Vlahović (20) i Luka Jović (23).

Možda će vas zanimati

Mladi fudbaleri iz Srbije dominirali su juče!

Najmanje očekivani gol postigao je Strahinja Pavlović. Nekadašnji štoper Partizana je tek stigao na pozajmicu u Briž, pošto je za Monako tokom polusezone upisao tek nekoliko minuta igre. U Belgiji je zaigrao odmah, a posle jednog kornera loptu je poslao u mrežu!

Njegov pogodak za 2:0, ispostaviće se bio je pobedonosni, a novi tim snažnog štopera je konačno uspeo da pobegne sa poslednjeg mesta na tabeli. Lepo je počela njegova avantura u Belgiji.

Strahinja je radio ono što najbolje ume, a isto je radio i Nemanja Radonjić. Brzonogo krilo je pretrčalo polovinu terena, a zatim pogodio mrežu Monaka. Ipak, tim iz Kneževine je uspeo a preokrene rezultat u nastavku meča, ali nas raduje dobra igrača nekadašnjeg fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Prethodnih nedelja je često bio na meti kritika, ali novi gol pokazuje da bi mogao da se ustali u postavi Marseja.

A od koga se golovi očekuju?

Golgeterska budućnost naše reprezentacije je u rukama dvojice fudbalera koji su, iako mladi, već ubojiti u najboljim evropskim ligama.

Dušan Vlahović je nastavio da teroriše golmane po Seriji A, sada mu je žrtva bio Krotone. To je bio njegov sedmi pogodak u italijanskom prvenstvu ove sezone, pošto je ranije tresao mrežu Sampdorije, Sasuola, Verone, Juventusa, Lacija i Kaljarija.

Tri meča u Ajntrahtu, tri gola za Luku Jovića. Tavorio je u Real Madridu, ali je povratkom u Bundesligu pronašao sebe. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Benfike je ponovo bio rezervista i nakon ulaska u igru mu je samo sedam minuta bilo potrebno za gol!

Zinedin Zidan nek razmišlja da li mu je potreban, ali golgeterski učinak Luke Jovića će isplivati na površinu gde god bude igrao!

Uskoro će morati da postane i jedan od nosilaca reprezentacije Srbije. Biće tu i Vlahović, Radonjić i Pavlović, momci koji su tokom subote tresli mreže na različitim delovima kontinenta.

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC