• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikad za Zvezdu! A ako Partizan pozove... Danilo Pantić zauvijek zahvalan crno-bijelima: "Odgajili su moju porodicu!"

Autor Milutin Vujičić

"Vjerovatno će me sa Partizanom povezivati još mnogo puta", rekao je izdanak crno-bijele škole fudbala koji je sada u Čukaričkom.

 Nikad za Zvezdu! A ako Partizan pozove... Danilo Pantić zauvijek zahvalan crno-bijelima: "Odgajili su moju porodicu!" Izvor: MN PRESS

Danilo Pantić otišao je još 2015. godine u Čelsi, kao veliki talenat srpskog fudbala, ali u međuvremenu nije debitovao za "plavce" i od tada se seli na pozajmice...

Igrao je za Vitese, Ekselsior, dve godine za Partizan, potom Fehervar, a sada je ponovo u Srbiji i igra sve bolje u Čukaričkom. Tokom jeseni je odigrao 13 mečeva i zabeležio tri asistencije, a nastup na pripremama u Turskoj obećava da će "pravi" biti od proljeća.

Možda će vas zanimati

 "Čukarički je za mene oduvijek bio ozbiljan i stabilan klub. Znao sam kakva je to sredina, da nema nikakvih problema i da se sve svodi na teren. Mnogo toga lepog sam čuo i od bivših saigrača, drugara... Imao sam period bez utamica i odlučio sam da prihvatim prvu ponudu koja stigne. Čukarički je bio najbrži", ispričao je Pantić u intervjuu za "Sportski žurnal" i pojasnio da u ugovoru postoji i klauzula o otkupu na kraju sezone.

Pantić je ranije ispričao da nije imao ponudu Partizana da se vrati ovog ljeta, a na pitanje da li bi se ipak vratio u Humsku, u kojoj je proveo lijepe dane, odgovorio je ovako:

"Vjerovatno će me sa Partizanom povezivati još mnogo puta", počeo je Pantić.

Izvor: MN PRESS

"To je klub koji je odgajio cijelu moju porodicu, kada nam je bilo najteže klub je bio tu. Zauvijek ću im biti zahvalan na tome i srećan sam zbog činjenice da sam bio dio Partizana.Nikad ne bih rekao ne Partizanu, s druge strane za dogovor su potrebne dvije strane. Tako da, nemam adekvatan odgovor...", poručio je Pantić.

Da li bi obukao crveno-bijeli dres?

"Nikad!", odgovorio je kratko đak Partizana.

(MONDO/Sportski žurnal)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC