• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko odstranjen iz prvog tima Rome? Kapiten "vučice" trenirao odvojeno od ostalih fudbalera!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kapiten Rome i reprezentacije Bosne i Hercegovine nije riješio napete odnose sa trenerom Paulom Fonsekom, pa je u ponedjeljak trenirao odvojeno od ekipe u Trigoriji.

 Edin Džeko trenirao odvojeno od ostatka ekipe Roma Izvor: (Tanjug, AP Photo/Andrew Medichini)

Razdor između centarfora Rimljana i portugalskog trenera odavno postoji i veoma je vidljiva, što je postalo više nego jasno na današnjem treningu, prenijeli su italijanski mediji.

Možda će vas zanimati

Džeko se vratio na trening poslije lakše povrede, ali nije radio u grupi koja se sprema za nedjeljnu utakmicu Serije A protiv Helas Verone.

Medijski izvještaji da se situacija između Džeke i Fonseke nije promijenila što je dodatno pojačalo spekulacije o prevremenom odlasku 34-godišnjeg napadača BiH sa "Olimpika". Opcije su Pari sen Žermen i londonski Vest Hem junajted.

Nekadašnji igrač Mančester sitija ove sezone je postigao sedam golova na 15 utakmica pomogavši Romi da se domogne treće pozicije na prvenstvenoj tabeli.

Odavno se u javnosti spominje sukob u svlačionici Rome, a potpuni slom dogodio se nakon eliminacije iz Kopa Italije od Specije kada se kapiten navodno direktno suprotstavio treneru nakon otkaza menadžera tima Đaluke Gombere, koji je okrivljen za preveliki broj izvršenih izmjena.

Kasnije je u najavi utakmice protiv Specije, ali u Seriji A, Fonseka odbio da odgovori na pitanja vezana za Džeku, koji je susret i pobjedu Rimljana (4:3) odgledao s tribina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC