• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslednji transfer na "Marakani" ove zime: Spremno je milion evra za napadača kog Stanković obožava!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trebalo bi da sve bude isplaćeno u tri rate.

 FK Crvena zvezda spremila milion evra za Dijega Falćinelija Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Tražila je Crvena zvezda prethodnog leta napadača koji će zameniti Tomanea, Boaćija i Pavkova, bilo je nekoliko rešenja na tržištu, a na kraju su poslušali savet Siniše Mihajlovića.

Srpski trener, legenda Bolonje, preporučio je svom kumu Dejanu Stankoviću igrača iz sopstvenih redova, iako njegova statistika nije obećavala. Dijego Falćineli je dao tek tri gola za Peruđu, s kojom je ispao u treću italijansku ligu, ali to nije bilo mnogo bitno.

MONDO U ANTALIJI

Falćineli je već za šest meseci u Beogradu pokazao da je odličan napadač, pa je zbog toga Zvezda odlučila da preuzme sledeći korak i otkupi ga od Bolonje i pre kraja sezone.

Počelo je loše, promašio je penal protiv Omonije i Zvezda je ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ali za razliku od mnogih drugih - nije pao. Ostavio je loš trenutak iza sebe i vrlo brzo ušao u srca navijača, pa je s razlogom predvodio napada čitave jeseni.

Postigao je devet golova u svim takmičenjima, beležio asistencije, pokazao da odlično igra "leđima" i da savršeno odgovara sistemu Dejana Stankovića, a mreže je "tresao" i na pripremama.

Zvezda zato ne želi da čeka, pa su na "Marakani" doneli odluku da ga otkupe. Već je definisana otkupna klauzula od milion evra kroz tri rate.

"Žurnal" piše da Falćineli nema ništa protiv da nastavi karijeru u Crvenoj zvezdi, iako je prvobitno imao nedoumice zbog porodice i dece u Italiji, ali sve veće italijansko okruženje ubedilo ga je da je "Marakana" pravi izbor za njega.

Odlično se slaže s Stankovićem i Italijanima iz njegovog stručnog štaba, a sada su stigli zemljak Filipo Falko i Aksel Bakajoko koji je Francuz, ali je dugo igrao u Interu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC