• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potresno! Posljednji snimak Dijega Maradone: "Pibe" se obratio čovjeku kojeg krive za njegovu smrt! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Legendarni Maradona je preminuo prije nešto više od dva mjeseca, a u Argentini je njegova smrt i dalje tema broj jedan.

 umro-dijego-maradona-poslednji-snimak-video-lepoldo-luke-doktor-osumnjicen-potresno Izvor: YouTube/Bendita/Printscreen

Smrt Dijega Maradone ne prestaje da bude tema broj jedan u Argentini, gdje se vodi istraga o tome da li je neko od njegovih doktora obavljao loš posao dok se legendarni fudbaler oporavljao od operacije.

Sada je svjetlost dana ugledao posljednji video snimak Dijega Maradone!

Možda će vas zanimati

Argentinska "Kronika TV" objavila je video snimak za koji se vjeruje da je posljednji koji je Dijego Maradona napravio za života.

Radi se o snimku koji je napravljen neposredno nakon što je Maradona bio pušten iz bolnice nakon operacije glave, a prije njegove smrti 25. novembra o kojoj su kasnije otkriveni užasni detalji.

Video je snimljen u kući, a Maradona se nalazi za stolom u kuhinji zajedno sa Veronikom Ohedom. Maradonina poruka je upućena Leopoldu Lukeu, njegovom doktoru koji se sada sumnjiči za loš tretman "Pibea" koji je mogao da utiče na njegovu smrt.

"Ugruvan sam, ali sve je dobro. Znaš da ja nisam za ove intimnosti, ali kada sam sa dobrim ljudima, izađem iz svoje jazbine. Poljubac, Luke. Leopoldo Hasinto Luke", rekao je Maradona na video snimku, dok su pojedini gosti u studiju emisije plakali gledajući taj prizor.

Ono što može da se primijeti je da Maradona vrlo usporeno govori i polako sastavlja rečenice. U Argentini je zapaženo prošlo što je Maradona ovako blisku poruku poslao svom doktoru, koji se danas sumnjiči za nemar u vođenju računa o zdravlju Maradone.

Pre nekoliko dana se pojavio audio snimak Leopolda Lukea neposredno prije nego što je Maradona preminuo, gdje je vrlo smirenim tonom govorio kako Maradona umire.

"Čini se da mu je srce stalo, debeli će je**no da umre... Ne znam šta je radio, dolazim tamo", kazao je Leopoldo Luke preko telefona, čime su pojačane priče da je Maradona bio veoma loše i da je morao da bude u bolnici, a ne na kućnom liječenju nakon operacije.

"Na putu sam, ne brini, djeluje da je mrtav", bile su riječi Lukea tog 25. novembra.

Štaviše, za Lukea je bilo utvrđeno i da je jednom prilikom falsifikovao Maradonin potpis, pa ostaje da se vidi kako će čitava istraga proći po njega... Evo kako je izgledao Maradonin posljednji video snimak (počinje na oko 1:00 od početka video snimka)

Poslednji snimak Dijega Maradone
Izvor: YouTube/Bendita

(mondo)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC