• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ziljkić se vraća nakon povrede: Spremniji sam nego ikad, hvala treneru Predragu Božiću

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kondicioni trener Borca radio je individualno sa Almedinom Ziljkićem, sa ciljem da ga što bolje pripremi za proljećne izazove. Nakon što je prethodne duele u Antaliji propustio zbog povrede, ofanzivni fudbaler biće u sastavu za prijateljski duel protiv Krila Sovjetov.

 Almedin Ziljkić se vraća nakon povrede: Spremniji sam nego ikad, hvala treneru Predragu Božiću Izvor: MONDO

Zbog problema sa lakših povredama, Almedin Ziljkić nije bio u kombinaciji za prethodne prijateljske mečeve Borca u Antaliji, "preskočio" je i duel sa ukrajinskim velikanom Šahtjorom, ali još ranije je istakao kako ne mari zbog toga, nego želi što spremniji da dočeka borbu za bodove u m:tel Premijer ligi BiH.

Ipak, u posljednjoj provjeri protiv Krila Sovjetov, u petak, Ziljkić će konkurisati za sastav "crveno-plavih".

Možda će vas zanimati

"Bio sam van stroja i naravno da sam poželio teren. Radujem se utakmici protiv Krila Sovjetov, iako je prijateljski meč koji nema rezultatski značaj. Jedva čekam da istrčim na zeleni teren. Iskreno, spremniji sam nego ikad i pohvalio bih trenera Predraga Božića, sa njim sam radio odvojeno i oduševljem sam njegovim radom", poručio je Ziljkić iz Antalije.

Bio je spreman i za duel sa Dinamom iz Batumija (0:2), ali stručni štab na čelu sa šefom Markom Maksimovićem nije želio da rizikuje i vrati ga u tim dok se u potpunosti nije oporavio.

"Bitno je da spreman uđem u sezonu i zbog toga sam pohvalio kondicionog trenera. Sa njim sam radio odvojeno, da mi ne manjka kondicije. Bolje je ovako, što nisam rizikovao, jer poznajući sebe ne bih znao da se čuvam ni jedne sekunde i onda bi samo bilo gore. Izgubio bih sebe, a Borac možda mene za cijelu polusezonu", smatra 24-godišnji ofanzivac.

U Antaliji se radi jako, a vidljiv je zamor kod igrača.

"Pripreme služe da se spremimo. Džaba nam ako dobijemo sve utakmice u pripremnom dijelu, a izgubimo u prvenstvu. Recimo, pripreme na Zlatiboru već su zaboravljene, a pamte se utakmice u prvenstvu, prvo, drugo, posljednje kolo... Najbitnije je da se spremimo, da se vrate svi povrijeđeni igrači i ako Bog dâ da slavimo protiv Olimpika u prvom kolu."

"RAMBO" IZ NOVOG PAZARA

"Neko ko me voli, govori 'Rambo'. Oni koji me ne vole, kažu 'Lažni Rambo' iz Sandžaka. Pozitivan sam, volim šalu, neko to shvati na ovaj način, neko na onaj, ali meni je najvažnije da mi dani prolaze u pozitivi", kaže uvijek raspoloženi Ziljkić o svom nadimku.

Ziljkićeva srčanost i predanost omogućili su mu da bude jedan od najvoljenijih igrača u Borcu, a i mladi igrači mogu mnogo da nauče od njega.

"Pohvalio bih momke iz naše škole fudbala. Od nekih sam stariji devet godina, iako sam 1996. godine. Recimo, Bojana Pavlovića neko zove tatom. (smijeh) Sve vam je jasno. Bojan i ja najviše smo sa klincima, šalimo se, volim da budem s njima jer svaki dan mi je ispunjen osmijehom, pozitivom i zašto onda ne bih provodio vrijeme s njima. To su momci zaista vrijedni pažnje, neki su već sadašnjost, a mnogi su budućnost kluba. Nadam se da će iskoristiti ovo što im Borac pruža, jer malo klubova svojoj djeci daje priliku. Drago mi je zbog njih. Vidim da napreduju iz dana u dan, sazrijevaju ljudski, ali i fudbalski", zaključio je Ziljkić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC