• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos oko Maradonine imovine - fali 80.000.000 evra!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ako je zaradio milione, gdje su nestali?".

 Dijego Maradona nasljeđe fali 80 miliona evra Izvor: Profimedia

Prošla su skoro četiri mjeseca od smrti Dijega Maradone, ali i dalje mnoge stvari nisu poznate. Rezultati istrage zbog umiješanosti doktora Lukea i dalje se čekaju, dok je velika misterija i nasledstvo koje je ostalo iza legendarnog fudbalera.

Posljednje informacije govore da je bogatstvo daleko manje od onog koje se spominjalo u prvi mah, pa će se njegova brojna familija "boriti" za samo 4,46 miliona evra.

"Pričalo se o 86 miliona evra, ali zapravo se samo oko 4,6 pojavilo na njegovim bankovnim računima uz jedan mali stan, staru kuću i dva automobila", rekao je advokat Mario Baudri koji zastupa Maradoninog najmlađeg sina Dijega Fernanda.

"Dijego je zaradio mnogo novca, ali ga nije imao. To se nije pojavilo u finansijskim izvještajima, tako da ne znamo da li ga je potrošio - ili je negdje gdje ne znamo".

Maradona je u posljednjih nekoliko godina često boravio u Dubaiju, gdje je radio i bio obožavan, pa su se pojavile informacije da tamo postoje sefovi kojima samo Argentinac može da pristupi, međutim nije poznato šta je uopšte u njima.

Izvor: Profimedia

Advokat je ispričao i da je u kući u Buenos Ajresu postojao sef za koji je Maradona mislio da samo on može da ga otvori, ali je zapravo mogao bilo ko.

"Ako je zaradio milione, gdje su nestali? Ako ih je potrošio, i nadamo se da je to slučaj, onda nema problema. Njegovi nasljednici će moći da budu mirni samo ako znaju šta se desilo. Ali, sada nema nikakvih dokaza šta se desilo", dodao je advokat.

(MONDO) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC