• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Stanković dobio lijepe vijesti pred Milan: Nasljednik pozvan u reprezentaciju!

Autor Dragan Šutvić

Golman Intera je dio reprezentacije do 19 godina.

 Dejan Stanković sin pozvan u juniorsku reprezentaciju Srbije Izvor: MN PRESS

Mladi čuvar mreže Intera biće jedan od dvojice ''stranaca'' na novom okupljanju reprezentacije Srbije do 19 godina. Filip Stanković, koji je već debitovao za nacionalni tim u ovom uzrastu, imaće priliku da stane među stative i na predstojeća dva prijateljska meča.

Sin legendarnog Dejana Stankovića, sadašnjeg trenera Crvene zvezde koja večeras igra protiv Milana, nekoliko puta se u posljednjim sezonama pojavljivao i na klupi seniorskog tima italijanskog fudbalskog giganta.

Možda će vas zanimati

Sada je on u izboru selektora Aleksandra Rogića, nekadašnjeg Antićevog pomoćnika u seniorskoj reprezentaciji. Filip će imati priliku da nastupi na prijateljskim utakmicama protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine. Od internacionalaca, očekuje se da dozvolu kluba dobije i Dejan Tetek, koji bi trebalo da se iz engleskog Redinga priključi saigračima.

Na Rogićevom spisku postoji nekoliko zanimljivih imena koja su već osetila čari seniorskog fudbala u domaćim klubovima. Treba istaći Zvezdin tandem Andrija Radulović - Miloš Pantović ili Partizanov duo Denis Stojković - Nikola Čolić.

Na spisku je i supertalentovani Branislav Knežević koji je oduševio u dresu Mačve, Viktor Rogan iz Čukaričkog, Luka Cvetićanin koji je redovan u prvom timu Voždovca, ali i Ilija Babić, fudbaler Grafičara na kog ozbiljno računa Crvena zvezda.

SPISAK

Golmani:

Lazar Slavković (Teleoptik), Filip Stanković (Inter), Andrija Katić (IMT)

Odbrana:

Viktor Rogan (Čukarički), Uroš Lazić (Grafičar), Stefan Despotovski (Grafičar), Uroš Drezgić (Čukarički), Vuk Bogdanović (Voždovac), Luka Subotić (Teleoptik), Aleksandar Lukić (Crvena zvezda), Aleksandar Kadijević (Čukarički), Nenad Perović (Mladost, Lučani),

Vezni red:

Aleksa Đurasović (Spartak ŽK), Andrej Blagojević (Teleoptik), Dejan Tetek (Reding), Andrija Radulović (Crvena zvezda), Miloš Pantović (Crvena zvezda), Nemanja Jović (Partizan), Jovan Lukić (Čukarički), Denis Stojković (Partizan), Branislav Knežević (Mačva), Mitar Ergelaš (Čukarički), Nikola Stanković (Grafičar), Luka Cvetićanin (Voždovac), Nikola Čolić (Partizan)

Napad:

Ilija Babić (Grafičar), Nemanja Kos (Mladost, Lučani), Vukašin Bogdanović (Kabel).

Srbija će u Kući fudbala u Staroj Pazovi odigrati dvije prijateljske utakmice sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine (23. i 25. februar). One će poslužiti kao priprema za kvalifikacije, u kojima će naš nacionalni tim igrati protiv Holandije, Jermenije i San Marina.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC