• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anri se vraća u engleski fudbal? Preuzima bivšeg člana Premijer lige, Venger mu najveća podrška!

Autor Dragan Šutvić

Ovo bi bilo zanimljivo za gledanje!

 tjeri-anri-bornmut-cempionsip-arsen-venger-novi-trener-preuzima-klub-povratak-premijer-liga Izvor: Profimedia

Lista kandidata je duga i svi su oni zvučna imena. Na njoj su Džon Teri, legendarni kapiten Čelsija, David Vagner - kum Jirgena Klopa, koji je već radio u Premijer ligi, Patrik Vijera, beskompromisni vezista Arsenala,... Ali, Tjeri Anri je prvi kandidat!

Aktuelni trener Montreala u MLS ligi je blizu je povratka u engleski fudbal i preuzimanja ekipe Bornmuta!

Možda će vas zanimati

To je ideja koja se sviđa i njegovom nekadašnjem treneru, Arsenu Vengeru! Francuz smatra da je tim sa južne obale Engleske idealan kao odskočna daska za mlade stručnjake, pa bi Tjeri Anri dobio priliku da se na pravi način predstavi fudbalskoj Evropi. Njegovi prethodni trenerski pokušaji nisu bili fantastični, mora se priznati.

Anri je trenersku karijeru počeo kao pomoćnik u reprezentaciji Belgije kod Roberta Martineza, a zatim je kratko, svega nekoliko mjeseci, trenirao Monako. Na kraju, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Montrealom, pa će biti zanimljivo vidjeti da li želi u Evropu prije nego što on istekne.

Savjet Arsena Vengera je da se takva ponuda prihvati!

''Bornmut, to je dobar klub. Funkcionišu dobro, imaju kvalitetne igrače, mislim da su dobar test. U takvom timu možete da pokažete da li ste dobri da igrate Premijer ligu. Oni su odlična platforma i odskočna daska'', rekao je Venger koji radi kao stručni konsultant na televiziji.

Dok se on bude premišljao, njegov nekadašnji sigrač Patrik Vijera nema tih problema. Temperamentni vezista je slobodan, pošto je u decembru dobio otkaz u Nici i mogao bi da bude nasljednik Džejsona Tindejla na klupi ''Trešnjica''.

Ekipa koja se ove sezoen takmiči u Čempionšipu je već probala da angažuje Skota Parkera iz Fulama (prethodnog ljeta) i Frenka Lamparda (nakon otkaza u Čelsiju), ali su obojice dobili negativne odgovore. Trenutno se nalaze na šestoj poziciji na tabeli, mjestu koje vodi u plej-of, ali čak 12 bodova iza lidera Noriča.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC