• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijaću za Italiju i Hrvatsku na Evropskom prvenstvu: Miha sve iznenadio, pa poslao poruku pred Milan - Zvezda!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bivši selektor Srbije ima svoje favorite.

 Navijaću za Italiju i Hrvatsku na Evropskom prvenstvu: Miha sve iznenadio, poruka Milan - Zvezda Izvor: MN PRESS

Siniša Mihajlović je često jedan od onih koje italijanski mediji vole da čuju i da ispitaju šta misli o različitim temama.

Tako je bilo i ovog puta pred revanš meč Milana i Crvene zvezde u Ligi Evrope, ali i pred Evropsko prvenstvo predstojećeg ljeta.

Možda će vas zanimati

Mihajlović je bio gost emisije "Tiki-taka" u kojoj je govorio o šansama Zvezde protiv Milana, o neuspjelom dolasku Zlatana Ibrahimovića u redove njegove Bolonje, kao i za koga će navijati na Evropskom prvenstvu kada Srbija ne učestvuje.

Popularni "Miha" je poslao jasnu poruku svom velikom prijatelju i treneru Crvene zvezde Dejanu Stankoviću.

"Crvena zvezda je moj omiljeni tim i navijaću za nju. Na klupi je Dejan Stanković, moj mlađi brat. Ali, teško je da se izboriš protiv Milana", objasnio je Mihajlović.

Naravno, novinare su najviše zanimale teme vezane za Milan, kojeg Mihajlović ne vidi kao prvog favorita za osvajanje Serije A.

"Nije gotova trka, ali Inter ima najveće šanse da je osvoji. Zasluženo su pobijedili u derbiju u meču u kom je Ibrahimović bio najopasniji. Baš on je razlika između Milana koji sam ja vodio i onog koji sada trenira Pioli."

Mihajlović je pričao i o svom odnosu sa Ibrahimovićem.

"Šta bi bilo da je Ibra došao u Bolonju? Danas bismo bili u Ligi Evrope. Pitate me šta bi bilo da sam mu trener i da li bih mu dozvolio da ide u Sanremo? Da, ne bih imao problem. Sve dok dobro trenira, radi ono što mora, mene ne zanima. A privatni život je nešto drugo, svako u slobodno vrijeme može da radi šta hoće."

Miha je govorio i o šansama reprezentacije Italije na sljedećem Evropskom prvenstvu i o tome kako radi Roberto Manćini, otkrivši za koga će navijati na tom turniru.

"Zahvaljujući njemu sam postao trener. Da nije bilo njega ne bih se upustio u te vode, a u Interu smo zajedno morali da kontrolišemo svlačionicu. Ipak, ja nemam kristalnu kuglu, pa da kažem kakav će rezultat da napravi na EP. Nadam se da će pobjeđivati, a pošto nema Srbije navijaću za Italiju i malo za Hrvatsku."

Izvor: Instagram/ariannamihajlovic/Screenshot

Neizbježna tema u svakom razgovoru sa Mihjalovićem je i njegova borba protiv bolesti.

"Leukemija mi je promijenila život, učinila me je promišljenim i strpljivim. Sada cijenim i male stvari koje su se ranije podrazumijevale. Kao onaj momenat kada možeš da udahneš svjež vazduh."

Mihajlović je na kraju otkrio da jeste imao pozive Lacija, svog nekadašnjeg kluba, da postane trener tog tima.

"Netačno je da me Lacio nikada nije zvao. Bilo je to prije nego što sam otišao u Fiorentinu. Pričao sam sa predsjednikom Lotitom, ali nije došlo do sastanka. Dobro mi je u Bolonji, a zna se da sam ambicozna osoba i volio bih da učinim nešto veliko. Moramo da vidimo da li imamo želju da investiramo", istakao je Siniša Mihajlović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC