• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plaćao je Matiću hranu i to mu Srbin nije zaboravio: Otkrio anegdotu koja pokazuje da je Nemanja veliki čovek!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Matić je napisao: Zar me više ne prepoznaješ?"

 Plaćao je Matiću hranu i to mu Srbin nije zaboravio: Otkrio anegdotu koja pokazuje da je Nemanja Izvor: MN PRESS

Nemanja Matić je jedan od najboljih srpskih fudbalera u 21. veku, igrao je za Benfiku, Čelsi i sada još nosi dres Mančester junajteda, a zanimljivo je da je se igrački formirao daleko od "večitih" u kojima je igrao u mlađim kategorijama.

Nakon partija u dresu Kolubare stigao je poziv iz Slovačke, pa je nastupima u dresu Košica privukao pažnju na sebe i stigao čak do "Stamford bridža".

Možda će vas zanimati

Tokom karijere stekao je mnogo prijatelja, ali jednoga iz Slovačke neće nikada zaboraviti.

Jedan korisnik Tvitera pod imenom @bela_fouad podelio je interesantnu priču o Nemanji Matiću i njegovom dobrom prijatelju iz Košica, koga nije imenovao, a anegdota je vrlo brzo postala viralna među navijačima, mada treba istaći da nije potvrđena.

U njoj je pomenuti tviteraš iz Belgije ispričao kako je njegov prijatelj igrao sa Matićem u Košicama, a da je godinama kasnije konačno uspeo da stupi u kontakt sa njim i zahvali se.

"Profesionalni fudbaler Nemanja Matić, koji igra za Mančester junajted, kontaktirao je mog prijatelja pre nekoliko godina putem Instagrama. Pitao ga je da li je ikada bio na probi u Košicama? Odgovorio mu je da jeste...", počela je anegdota korisnika iz Belgije.

"Matić je napisao: Zar me više ne prepoznaješ?".


"Nakon nekoliko razmenjenih poruka setio se. Moj drugar i 18-godišnji Matić bili su zajedno u hotelu nedelju dana, obojica na probi u Košicama. Da skratim priču, Matić u to vreme uopšte nije imao novca i moj prijatelj je sve platio, vodio ga na večere, plaćao taksi... Pošto je hrana u hotelu bila očajna, živeo je na njegov račun. U toj nedelji postao je i otac, a saznao je sve preko telefona. Proslavili su zajedno u hotelskoj sobi, a Matić je potpisao za klub - dok je moj prijatelj prestao da igra fudbal", nastavio je priču korisnik sa Tvitera i otkrio šta se onda desilo:

Izvor: MN PRESS

"Matić to nikada nije zaboravio. Dugo taj prijatelj nije imao nikakve naloge na društvenim mrežama, pa nije mogao da ga nađe. Pozvao ga je u goste kod njega kući i rekao mu da obavezno povede sina, inače da ne dolazi".

"Moj prijatelj je bio par puta, poveo je i prijatelja, i može danas da dođe na svaku domaću utakmicu Junajteda kad god poželi", zaključeno je u sjajnoj anegdoti.

Dobro je poznato da je Nemanja Matić često pomagao u humanitarnim akcijama, ali o tome nije želeo mnogo da priča u javnosti, dok je nedavno demantovao informaciju da po dolasku u rodno Vrelo u prodavnicama plaća dugove komšijama.

"To bi bilo poniženje", rekao je Nemanja Matić koji ne zaboravlja odakle dolazi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC