• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dara" Biljana Čekić posjetila fudbalere Borca na treningu: "Prvi put sam u Banjaluci, osjećam se prelijepo!"

Autori Nebojša Šatara Autori Dragan Šutvić

Biljana Čekić, koja je sjajno odradila ulogu Dare u filmu "Dara iz Jasenovca", družila se danas sa Borčevim fudbalerima i dobila prigodne poklone

 FK Borac Biljana Čekić Dara iz Jasenovca posjeta Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Još uvijek se nisu slegli utisci javnosti nakon potresnog filma "Dara iz Jasenovca", koji je premijerno prikazan prije nekoliko dana.

Scene stradanja potresle su svakoga ko je pogledao ovo filmsko ostvarenje, a svima je za oko zapala maestralna gluma Biljane Čekić, 13-godišnje djevojčice iz sela Sreflije kod Kozarske Dubice, koja glumi naslovni lik.

Možda će vas zanimati

O maloj Biljani ovih dana pišu domaći, ali i svjetski mediji, a danas su priliku da je upoznaju dobili i fudbaleri Borca, sa kojima se družila prije poslijepodnevnog treninga.

"Osjećam se prelijepo, prvi put sam u Banjaluci i sve je super. Zahvaljujem se na svim poklonima koje sam dobila, a nadam se da ću uskoro moći da prisustvujem i utakmicama Borca na Gradskom stadionu", rekla je Biljana novinarima, nedugo nakon što je iz ruku trenera i kapitena "Velikana iz Platonove" Marka Maksimovića i Stojana Vranješa primila poklone.

Priznaje da nije mogla ni da sanja da će za veoma kratko vrijeme postati prava zvijezda domaćeg glumišta.

"Život mi se promijenio preko noći, mnogo sam iznenađena, ali i srećna. Jeste malo naporno, ali mi se sviđa", skromno priča Biljana, koja je stavom i ponašanjem oduševila i kapitena crveno-plavih.

"Zahvalio bih se Biljani što nam je dala podršku i što je došla da nas upozna. Čuo sam da je prvi put u Banjaluci, nadam se da nije i posljednji, te da ćemo imati priliku da je ugostimo na utakmici. Mišljenja sam da je fascinantno kako je sa tako malo godina odglumila u filmu i želim joj svu sreću u glumačkoj karijeri", istakao je Vranješ.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC