• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković hoće još igrača u reprezentaciji Srbije: Zbog jednog mu je posebno žao!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crveno-bijele će na Piksijevom prvom spisku predstavljati Gajić.

 Sejan Stanković reprezentacija Srbije FSS Milan Gajić Nemanja Milunović Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije će se uskoro okupiti po prvi put u 2021. godini i pod komandom Dragana Stojkovića Piksija, a u timu će biti i jedan igrač Crvene zvezde. Poziv je zaslužio Milan Gajić koji igra na poziciji desnog beka, godinama deficitarnoj u nacionalnom timu.

Na konferenciji pred meč sa Čukaričkim, trener crveno-bijelih Dejan Stanković se dotakao i Piksijevog poziva nekadašnjem igraču OFK Beograda i Bordoa.

Takođe, Stanković je pričao i o Nemanji Milunoviću, čovjeku koji se fantastično uklapao u Muslinov sistem sa tri štopera, a ovog puta nije dobio poziv. Nada se nekadašnji vezni igrač Zvezde, Lacija i Intera da će to u budućnosti biti drugačije.

''Gajić to zaslužuje, ja sam se potrudio da im pokažem kako treba da se odnose prije svega sami prema sebi, budući da sigurno imaju kvalitet čim nose dres Crvene zvezde. Ne može neko slučajno da nosi crveno-bijeli dres, samo je bilo potrebno da povrati samopouzdanje u sebe. Ima mnogo momaka koji su se 200 posto podigli, kao jedinke i kao grupa. Gajiću čestitam na pozivu, žao mi je što Milunović nije dobio poziv, mislim da je ozbiljan lider na terenu, međutim ima vremena'', rekao je Dejan Stanković.

Milan Gajić je svojevremeno bio član reprezentacije do 20 godina koja je na Novom Zelandu postala šampion svijeta. On će na naredna tri meča nacionalnog tima imati priliku da debituje u seniorskoj selekciji, dok Nemanja Milunović već ima četiri nastupa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC