• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ziljkić: Prvo poluvrijeme je putokaz kako Borac treba da igra

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Borac nakon 10 godina savladao Široki Brijeg na "Pecari", osigurao plasman u polufinale Kupa BiH, a jedan od heroja trijumfa Banjalučana bio je Almedin Ziljkić, strijelac gola za konačnih 0:2.

 Almedin Ziljkić Prvo poluvrijeme je putokaz kako Borac treba da igra Široki Brijeg Borac 0:2 Kup BiH Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Borac će igrati u polufinalu Kupa BiH, prvi put od 2015. godine.

Banjalučani su trijumfom nad Širokim Brijegom 2:0 izborili prolaz među četiri najbolje ekipe u takmičenju, a golove za "crveno-plave" postigli su Stojan Vranješ i Almedin Ziljkić.

Možda će vas zanimati

Osim toga, na "Pecari", gdje je Borac prvi put slavio nakon punih 10 godina, viđena su i dva nerealizovana jedanaesterca. Prvo je debitant na golu Banjalučana Nikola Lakić odbranio šut Alena Jurilja, nakon čega je Dejan Meleg loše šutirao i dopustio domaćem čuvaru mreže Martinu Zlomisliću da uhvati "živu loptu".

"Veoma bitna pobjeda za nas. Danas smo bili pravi na terenu, pogotovo u prvom poluvremenu, koje treba da bude putokaz kako da igramo svaku utakmicu. I u drugom poluvremenu smo pokazali karakter, kada smo pali u nekim segmentima igre, ali pobijedili smo na kraju i ostvarili cilj. Promašili smo penal, mada su i oni, malo nas je sreća pogledala, ali sreća prati hrabre. Čestitam saigračima, nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu", poručio je Ziljkić, jedan od junaka Borčevog trijumfa, koji je postigao gol za konačnih 0:2.

Borac sada čeka žrijeb i ime narednog protivnika u Kupu BiH. Pored Banjalučana, u polufinale su se plasirali Klis (Buturović Polje) i Tuzla siti, dok će posljednji putnik u polufinale biti poznat nakon večerašnjeg duela Sarajeva i Zrinjskog.

U polufinalu Kupa BiH, koja su na programu u aprilu, igraće se dvomeči.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC