• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uvrijeđene i sujetne dive - Matić i Milivojević: Rade Bogdanović odbrusio "orlovima" - Igraš za Srbiju, ne za Kokezu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Uf... Kakav bezobrazluk ovog malog", rekao je Bogdanović.

 rade-bogdanovic-nemanja-matic-luka-milivojevic-uvredjene-dive Izvor: MN PRESS, YouTube/BalkanInfo/Screenshot

Dragan Stojković Piksi okupiće ovog ponedjeljka "orlove" u Staroj Pazovi, a od ranije je poznato da su se neki igrači njemu zahvalili, dok je neke od njih i sam selektor "precrtao".

Možda će vas zanimati

Tako ubuduće u državnom timu nećemo gledati kapitena Aleksandra Kolarova, dok su s druge strane Nemanja Matić i Luka Milivojević odlučili da se više ne odazivaju pozivu selektora, pa su tako u vrlo ranoj dobi završili reprezentativnu karijeru.

Njihove nedavne izjave, posebno Milivojevićeva, odjeknule su u fudbalskoj javnosti, a to se nimalo nije dopalo bivšem jugoslovenskom napadaču Radetu Bogdanoviću.

Navikli smo da bivši napadač Željezničara, Atletiko Madrida i Verdera priča otvoreno, bez uvijanja i bez "dlake na jeziku", a tako je bilo i ovoga puta pošto je Bogdanović gostovao u podkastu "Penal", na portalu nova.rs.

"Milivojević je juče davao izjavu, uf... Kakav bezobrazluk ovog malog. Njemu niko nije objasnio - ne igraš ti za Kokezu, igraš za Srbiju", rekao je Bogdanović, pa nastavio u istom tonu:

"Zašto igraš za reprezentaciju Srbije, ne plaća te Kokeza? Kad daješ jasnu sliku šta se dešavalo - budi iskren do kraja, nemoj da imaš ručnu. Uvrijeđene i sujetne dive su i on i Matić. Kad je Piksi igrao u Japanu - nijednu utakmicu za reprezentaciju nije propustio, treba opet putovati po 12 sati, a to nije bila ni mladost".

Bogdanović se osvrnuo i na to što je Milivojević zajedno sa pojedinim igračima želio da predloži bojkot odlaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiji pošto je iznenada smijenjen Muslin, međutim do toga nije došlo, da bi kapiten Kristal Palasa ubrzo nestao sa spiska.

"Nisam baš za tu autonomiju igrača da odlučuju o svemu. Pozvan si da igraš, ko će da te vodi i pod kojim uslovima - ne treba da razmišljaš o tome. Bez obzira na grešku Saveza", rekao je on.

Bogdanović je rekao i da ne voli kada se sve "vrti oko jednog čovjeka i kad moraš da ga moliš".

"Ne volim kad se vrti sve oko jednog čovjeka, kad moraš da ga moliš. U jednom intervjuu sam rekao za Jovića, bio sam čak i malo
 bezobrazan, rekao sam pusti da se odljubi, diva se naljutio što nije igrao. Dečko, putuj. Putuj Igumane.... Imaš ovdje hiljade igrača koji će nadomjestiti. Na kraju nismo otišli, nije se ni on pretjerano naigrao, rekao sam još za neke reprezentativce slično i pokazuje se da sam bio u pravu. Ne volim kad nekoga mole da natopi državni dres, a to mora da ide samo od sebe. Nemoj da nam dolaziš kao da te mi molimo, da gledamo automobile i odijelo, a još se nije "primilo" na njih", rekao je Bogdanović i kazao da ne zna da li će Stojković kao igračka legenda uspjeti da sredi "orlove".

"Sve dosad što je Piksi uradio, a ja nikome ne laskam, samo kažem bravo jer je dobro informisan.Tu postoje fudbaleri kojima glava nije u reprezentaciji zbog porodičnih i kockarskih problema. Kako priča Piksi i kako se ponaša, kako svoje stvari postavlja u željeni okvir, dosad je odradio fenomenalno", zaključio je bivši napadač.

(MONDO/Nova.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC