• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija ima sedam napadača, irska je u velikom problemu: Selektor ne zna koga više da se plaši!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prvi meč u kvalifikacijama za Mundijal Srbija igra protiv Irske 24. marta.

 Srbija ima sedam napadača, irska je u velikom problemu: Selektor ne zna koga više da se plaši! Izvor: Profimedia

Navijači u Srbiji sa mnogo nestrpljenja čekaju da vide kako će Dragan Stojković Piksi posložiti reprezentaciju, jer je novi selektor najavio ofanzivan fudbal u narednom periodu. Slične brige ima i Stiven Keni, selektor fudbalske reprezentacije Irske.

Njega brinu napadači koje ima na raspolaganju, ali ga još više brinu napadači koje na raspolaganju ima Srbija!

Možda će vas zanimati

Pred prvi meč u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru 2022. godine, selektor Iraca oprezan je zbog neverovatnog napadačkog potencijala koji ima srpski nacionalni tim.

''Verovatno imaju sedam napadača koji igraju na dobrom nivou. Dušan Vlahović, postigao je het-tri za Fiorentinu prošle nedelje. Luku Jovića Real Madrid kupio je za 60 miliona evra i sad je u Ajntrahtu da bi postizao golove. Aleksandrar Mitrović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić... On je igrač meseca u Laciju, dobar igrač. Tu su i Nemanja Radonjić koji je stvarno brz i Filip Kostić koji igra po levoj strani u Frankfurtu i mnogo je dobar'', rekao je selektor Iraca.

Kad se ovako postave stvari, Srbija je veliki favorit protiv Iraca. Iako mnogi od nabrojanih igrača nisu klasični napadači, Keni zna da svi mogu da naprave problem pred golom njegovog tima.

Situacija u kojoj je Dragan Stojković njemu deluje idilično. Imao je selektor Irske komentar i za novom selektora srpskog nacionalnog tima.

''Zaista, taj tim može da igra sa trojicom ili četvoricom igrača u napadu. Problem je novi selektor, teško je znati koga će odabrati za meč. Ne možemo se previše fokusirati na to, ali znamo koja su njihova oružja. Moramo da odigramo dobro, da ne potcenimo sebe i da budemo agresivni na naš način. Naša situacija sa napadačima nije impresivna, ali kao tim možemo da zabeležimo dobar rezultat u Srbiji'', zaključio je selektor prvog protivnika našeg tima u kvalifikacijama za Katar.

Za ovo okupljanje nacionalnog tima Keni može da računa na iskusnog Šejna Longa (Bornmut) koji ima 85 nastupa i 17 golova u dresu državnog tima, a pored njega tu su i Džejms Kolins (Luton), Ronan Kurtis (Portsmut), Aron Konoli (Brajton) i Troj Perot (Ipsvič). Njih četvorica zajedno imaju 19 nastupa i jedan gol za reprezentaciju.

Meč Srbije i Irske igra se u Beogradu, 24. marta. Nakon njega, reprezentacija Srbije će do kraja meseca igrati i protiv Portugala (27. mart) i Azerbejdžana (30. mart).

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC