• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne treba trošiti reči o Kolarovu": Reprezentativci Srbije se oglasili pred Irsku, bilo reči i o Matiću i Milivojeviću

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Reprezentativci Srbije su pred početak kvalifkacija za Svetsko prvenstvo pričali o novom selektoru, ali i o igračima koji više nisu u nacionalnom timu.

 mitrovic-matic-kolarov-milivojevic-reprezentacija-srbije-irska Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Srbije Filip Đuričić i Stefan Mitrović izjavili su da od novog selekora Dragana Stojkovića Piksija očekuju promenu i novu energiju, koja će pomoći u ostvarenju konačnog cilja - plasmana na Mundijal.

Možda će vas zanimati

Ofanzivni vezista Sasuola je pozdravio dolazak Stojkovića na čelo reprezentacije i istakao da u prethodnom periodu dosta toga nije valjalo u nacionalnom timu. 

"Dolaskom novog selektora očekujem novu energiju i sigurno da će se u radu promeniti mnogo toga, jer svaki trener ima svoj način rada i ideje. Na nama je da prihvatimo sve informacije, da radimo najbolje što možemo i da ostvarimo krajni cilj, a to je plasman na Svetsko prevenstvo. Dosta toga nije valjalo, ali dosta toga je bilo i dobro. Treba da se fokusiramo na ono što dolazi i sigurno da sa promenom u radu i energijom možemo da ostvarimo ono zbog čega smo ovde", rekao je Đuričić na video konferenciji.

Štoper Stefan Mitrović ima slična očekivanja i nada se da će se tim pokazati u najboljem svetlu sa novim trenerom.

"Očekujem novu energiju. Mislim je selektor čovek koji uliva poverenje svih nas u reprezentaciji, kao i svih sportskih radnika u zemlji. Očekujem da nametne autoritet i da se plasiramo na Svetsko prvenstvo", rekao je Mitrović.

On se osvrnuo i na odlazak doskorašnjeg kapitena, te dvojice bitnih veznih igrača iz nacionalnog tima. 

"Aleksandar Kolarov je neko ko je dugo bio ovde. Ne treba trošiti reči o njegovim fudbalskim i ljudskim kvalitetima. Ovo je odluka selektora i treba da podržimo momke koji su tu. Što se tiče Matića i Milivojevića, treba da poštujemo njihovu odluku. Treba da podržimo ove momke i da stanemo iza ekipe koju je selektor izabrao. Što se tiče bodova u prva tri kola, mi se pripremamo i radimo da osvojimo svih devet bodova. Irci forsiraju ostrvski stil, najveća opasnost nam preti iz prekida. Ako mi budemo pravi na terenu, naš kvalitet će doći do izražaja. Znamo njihove kvalitet, pripremićemo meč najbolje što možemo" završio je Mitrović.

Reprezenatciju Srbiju očekuje početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru, prvi duel je sa Republikom Irskom u sredu u Beogradu, nakon toga dočekuju Portugal 27. marta, a tri dana kasnije sledi meč protiv Azerbejdžana u Bakuu.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC