• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojke, jesi li se oprostio od Srbije? "Treba mi 2 sata za to pitanje..." Vladimir Stojković o reprezentaciji i Piksiju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Ujeo si ga za srce sada."

 Vladimir Stojković o Draganu Stojkoviću Piksiju, Srbiji i orlovima je li se oprostio reprezentacija Izvor: MN PRESS

Vladimir Stojković nestao je sa spiska reprezentacije Srbije poslije Mundijala u Brazilu, kao i još nekoliko iskusnih igrača, pošto su šansu dobili mlađi.

Iskusni čuvar mreže nije se tako zvanično oprostio od dresa "orlova" koji je nosio na 84 utakmice, posljednji put protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu, pa su njegovi nasljednici u međuvremenu postali Predrag Rajković i Marko Dmitrović koji se smjenjuju na golu Srbije.

Možda će vas zanimati

Govoreći za podkast Partizana "Crno-bela bleja sa Popom", Stojković je upitan da prokomentariše i nastupe Pisijevih "orlova" u kvalifikacijama za Mundijal.

Stojke je istakao da mu se dopada ono što je vidio, dodao je da se vidi "potpis" selektora i da je atmosfera na visokom nivou, dok ga je potom voditelj emisije upitao i kakav je njegov status sa reprezentacijom - da li se pozdravio sa državnim grbom?

"Ja se nisam pozdravio...", rekao je Vladimir Stojković i zastao.

"Ujeo si ga za srce sada", dodao je Milan Smiljanić.

"Teško pitanje, kompleksno, treba mi dva sata da pričam o tome, tako da bolje da preskočimo", poručio je golman Partizana koji je ranije rekao da bi "branio za Srbiju da se pitaju Kokeza i tadašnji selektor Krstajić".

Izvor: MN PRESS

"Piksi? Donio je autoritet, istorijski gledano - mi smo svako na veliko takmičenje otišli sa selektorom koji je imao autoritet. Takav je bio Antić, Petković, Muslin, sve treneri koji izazivaju strahopoštovanje. Najbitnije je da selektor pravi najbolje od onoga što ima. Kod Antića je svaki prekid bio pola gola, doveo je Milinka Patića i samo zbog prekida... To je bilo 80% gola", pojasnio je Stojković i rekao da ne može svaka utakmica da se pobjeđuje.

"Sigurno je javnost zadovoljna što ćemo igrati ofanzivan fudbal, na gol više, navijači će biti srećni, ali biće i mečeva gdje neće biti dobro. I tu treba pružiti podršku, to je mač sa dvije oštrice, fudbal je takav sport - ne treba očekivati neočekivano."

"Donio je Piksi mnogo, ali treba biti veliki i kada bude loše. Poznati smo mi po tome... Vidjećemo poslije prve loše utakmice", prokomentarisao je Stojković promjenu raspoloženja navijača.

On, Smiljanić i Marković govorili su na mnoge teme - dotakli su se derbija, atmosfere u karantinu, filmova, muzike, djevojaka... Pogledajte!

Pogledajte novi podkast Partizana.
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC