• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković bio na štakama i sa Mihom, a Zvezda uzela trofej: Deki poslije osam godina na istom mjestu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crveno-bijeli odlaze na gostovanje pred "vječiti derbi". Zvezdin trener pamti kada je posljednji put bio na stadionu "Mladost".

 Dejan Stanković o utakmici Napredak Kruševac Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u subotu gostuje Napretku od 17 časova, a Dejan Stanković pamti kada je posljednji put bio na stadionu Kruševljana.

Bilo je to 2012, kada su crveno-bijeli posljednji put osvojili trofej Kupa Srbije pod vođstvom Roberta Prosinečkog. Stanković je na tribinama bio sa štakama zbog oporavka od povrede, a u društvu su mu bili i njegovi kumovi, Siniša Mihajlović i Marko Pantelić.

"Drago mi je što gostujem u fudbalskom gradu na jednom lijepom stadionu. Posljednji put sam bio 2012. godine kada se igralo finale kupa i to na štakama kada sam operisao tetivu. To je bila moja posljednja godina igračke karijere. Bilo je to jedno lijepo veče u Kruševcu, Zvezda je dobila Borac iz Čačka u finalu Kupa Srbije sa 2:0. Vežu me lijepa sjećanja za taj stadion i vjerujem da će predstojeća utakmica biti jedan dobar izazov", rekao je Stanković uoči gostovanja.

Njegov tim odlazi u Kruševac kao lider Superlige, a Stanković naglašava da ne razmišlja o srijedi i "vječitom derbiju" protiv Partizana.

"Tako klasifikujemo stvari od početka, imamo prvenstvo i kup, imali smo evropske utakmice. Nije nijedna utakmica velika ili mala. Igraćemo jedan tvrd meč, ali namjestili smo glavu za svaki sljedeći duel, a i za ovu utakmicu koja nam donosi tri boda i mir."

Izvor: MN PRESS

O Napretku, koji se trenutno nalazi u zoni ispadanja kao 16. na tabeli, Stanković ima lijepo mišljenje i žali zato što neće biti publike.

"Napredak je opasan protivnik i očekuje nas jedno teško gostovanje. Nedostajaće navijači, obično je stadion bio pun i bila je prava fudbalska atmosfera. Oni imaju svoj cilj i svoje planove, a to je borba za srednji dio tabele. Znamo šta nam je činiti i to ponavljam od početka sezone. Vratili su se svi iz reprezentacije, skoro svi su se oporavili."

Poznato je da Zvezdin štoper Nemanja Milunović ima problem zbog povrede zadobijene u Kup utakmici protiv IMT-a u utorak.

"Vidjećemo kakva će situacija biti sa Milunovićem, ali i to ide dobrim putem. Nadam se da će vrlo brzo biti u konkurenciji za sastav. Skoro svi smo na broju i biće mi izazov da odaberem startnih jedanaest fudbalera", dodao je Zvezdin trener.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC