• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo u najavi: Liverpul sprema zamku za Real

Autor 000

“Redsi” napadaju po receptu iz 2019. godine

 liga šampiona liga evrope najava dortmund siti liverpula real ajaks roma Izvor: Tanjug/AP, Michael Steele/Pool Getty Images

Da li ste spremni za najbolji fudbal na planeti? Liga šampiona i Liga Evrope ulaze u omiljenu fazu fudbalskih fanatika – sutra ćemo imati kompletan spisak svih polufinalista dva velika takmičenja.

A večeras... Uz Dortmund, Siti, Liverpul i Real zabava je zagarantovana!

DORTMUND – MANČESTER SITI
(Sreda 21:00)

Prva utakmica četvrtfinala između Mančester sitija i Borusije Dortmund završena je rezultatom od 2:1 u korist tima iz Engleske. A da li će Borusija ovoga puta uspjeti da savlada “Građane” i postigne dovoljno golova za prolazak u dalju fazu takmičenja?

Iako je u ovom meču Siti svakako favorit, u fudbalu su iznenađenja i te kako moguća. Meč će biti uzbudljivo pratiti, kako za ljubitelje same Lige šampiona, tako i za ljubitelje nemačkog i engleskog fudbala. Dva potpuno različita načina igre, sastava i strategije sukobiće se na Signal Iduna park.

Mnogi kažu: “ako Siti ove godine ne osvoji Ligu šampiona, neće nikad”.

LIVERPUL – REAL MADRID
(Sreda 21:00)
Pobijedivši Aston Vilu (2:1), golom u 91. minutu, Liverpul je konačno prekinuo niz od šest uzastopnih poraza na domaćem terenu. Može se reći da je “Redse” sreća poslužila, ali ako žele da nadoknade zaostatak u duelu sa Realom, biće im potrebno mnogo više od toga.

Ruku na srce, Liverpul ima pozitivnu istoriju preokreta u ovako važnim mečevima. Sjetite se kako je “pao” najveći rival “Kraljevskog kluba” – Barselona. Nakon poraza od Katalonaca (3:0), Liverpul je na Enfildu uspio da dođe do rezultata koji mu je obezbijedio finale Lige šampiona (4:0). Vidjećemo da li će u tome uspeti i večeras, ali zadatak neće biti nimalo lak. Međutim, i pored “kapitala” Real ima veliki problem. Zidan ne može da računa na nekoliko važnih igrača – Eden Azar, Dani Karvahal, Serhio Ramos, Rafael Varan, Lukas Vaskez…

ROMA – AJAKS

(Četvrtak 21:00)


Prva utakmica dvomeča Ajaksa i Rome donela nam je puno uzbuđenja, ali i dokaz da u fudbalu ne pobjeđuje uvijek onaj ko je bolji. Holanđani su apsolutno dominirali, napadali i stvarali šanse, ali jednostavno, nije to bilo njihovo veče. Dušan Tadić je još jednom "plesao" na terenu, ali se na kraju ispostavilo da je on, uz golmana Skerpena, Ajaksov tragičar.

Roma je, praktično, bez prave šanse stigla do dva gola i trijumfa od 2:1, a kapiten reprezentacije Srbije, sa svojim saigračima sutra će u Rimu imati težak, ali ne i nemoguć zadatak.

SLAVIJA PRAG – ARSENAL
(Četvrtak 21:00)


Uzbudljivo će biti i u Pragu, gdje će Slavija pokušati da odbrani 1:1 iz Londona. Česi su protiv Arsenala u 94. minutu stigli do gola i do (i te kako) povoljnog rezultata pred revanš. Svakako neće Slaviji biti lako, prvenstveno zbog činjenice da osvajanje Lige Evrope garantuje igranje u Ligi šampiona sljedeće sezone, a Arsenal ima minimalne šanse da do kraja Premijer lige ostvari plasman u neko od evropskih takmičenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC