• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlasnik Liverpula cvili - oprostite, ja sam jedini krivac! Ponizno izvinjenje navijačima, timu, hoće li proći?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poverenje je odavno već narušeno, može li se povratiti?

 dzon-henri-vlasnik-liverpul-izvinjenje-navijacima-timu-osramotio-sam-vas Izvor: Printscreen/Twitter/LFC

Ne smiruje se uopšte haos u Engleskoj posle propasti Superlige. Osetili su biznismeni bes navijača, a Amerikanci su shvatili koliko Englezima i Evropljanima uopšte znači fudbal.

Možda će vas zanimati

Vlasnik Liverpula Džon Henri debelo se pokajao i sada je objavio ponizno izvinjenje navijačima, ali i treneru i ostalima u klubu.

"Želim da se izvinim svim navijačima i simpatizerima Liverpula na razdoru koji sam izazvao u poslednjih 48 sati. Podrazumeva se da predloženi projekat nikada ne bi bio ostvaren bez podrške navijača. Niko u Engleskoj nije mislio drugačije. U ovih 48 sati bili ste vrlo jasni da nećete ovo prihvatiti. Čuli smo vas. Ja sam vas čuo", govori Henri u video poruci navijačima.

"Hoću da se izvinim i Jirgenu (Klopu), (izvršnom direktoru) Biliju (Hoganu), igračima i svima koji u Liverpulu vredno rade da bi navijači bili ponosni na Liverpul. Oni apsolutno nisu odgovorni za ovo. Oni su bili najviše uzrujani i poremećeni i to je potpuno nefer. To najviše boli. Oni vole vaš klub i svakodnevno rade da budete ponosni na njih", rekao je američki biznismen.

Henri je kazao da svi u Liverpulu znaju kako se radi i da žele da ponovo izgrade poverenje u želji da se ovo prevaziđe. Dodao je i da je svestan svega šta fudbal nosi, kao i da posao u klubu nije završen.

"Nadam se da razumete da čak i kada grešimo, pokušavamo da radimo u najboljem interesu vašeg kluba. U tome sam vas izneverio. Još jednom vam se izvinjavam, ja sam jedini krivac za nepotrebnu negativnost koju sam vam doneo prethodnih dana. To je nešto što neću zaboraviti. A to je pokazalo i koliku moć imaju navijači danas i nastaviće da je imaju. Ako nas je ova užasna pandemija nečemu naučila, to je koliko su navijači ključni za naš sport i svaki sport. To se vidi na svakom praznom stadionu. Bila je ovo neverovatno teška godina za sve nas. Bukvalno je svako pogođen. Važno je da fudbalska porodica Liverpula ostane netaknuta, živa i posvećena… Obećavam vam da ću uraditi sve da se to nastavi", rekao je Henri.

Pitanje je koliko će ovo upaliti, jer je u Engleskoj ojačao sentiment protiv američkih vlasnika, a u Liverpulu su svoj bes iskazali i navijači i legende kluba.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC