• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijano i Vlahović su idealan par: Italija oduševljena srpskim Zlatanom, on je perfektan napadač!

Autor Dragan Šutvić

Eksplodirao je ove sezone i sada ga žele velikani.

 ronaldo vlahović idealan par Izvor: MN PRESS

Fiorentina i Juventus igraju svoj meč u Seriji A od 15 časova, a italijanski mediji pred taj duel imaju samo jednu temu. 

To je mladi napadač Fiorentine Dušan Vlahović čije su igre oduševile brojne velikane ove sezone, a jedan od klubova koji ga želi je i Juventus

Možda će vas zanimati

U tekstu "Gazete" pod naslovom "Juve je kod Vlahovića uočio nešto posebno, da li je on Ronaldov idealni partner?" navodi se da bi za "staru damu" nekadašnji špic Partizana bio idealno pojačanje. 

"Juventus je odlučio da ojača i podmladi itm, a srpski napadač iz Fiorentine je jedan od najefikasnijih mladih napadača u Evropi. Sve oči će danas biti na Vlahoviću pošto menadžment Juventusa želi da rekonstruiše tim sa mladim talentima i napadača Fiorentine posebno gledaju", navodi se u tekstu Gazete. 

Ivica Ilijev je već pričao pohvalno o kvalitetima Vlahovića za italijanske medije, a Italijani u njemu vide idealnog napadača.

"Rođen je 2000. godine, a uz Holanda je najefikasniji mladi napadač Evrope. On je čist centarfor, moderan, devetka sa svim što je potrebno. Ljevonog je a postigao je mnogo golova i svojom slabijom nogom, jedina mana mu je igra u vazduhu. Iako je visok 190 centimetara ne postiže mnogo golova glavom", dodaje "Gazeta", koja nastavlja da ga upoređuje sa Zlatanom Ibrahimovićem! 

"Porede ga sa Ibrahimovićem, a ono što ga izdvaja je to što igra za tim. Zbog toga bi bio idealan partner za Kristijana Ronalda, pa ne čudi što je na radaru Juventusa i mnogih velikih evropskih klubova", zaključak je teksta u "Gazeti". 

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC